Westerduimpje van de Maand – Rudy Singh

Nieuwsbericht

Westerduimpje van de Maand – Rudy Singh

18-02-2019

Vanaf deze maand delen wij iedere maand een Westerduimpje van de maand uit. Wat dit betekent? Nou, we zien zoveel uitzendkrachten met een bijzonder verhaal voorbijkomen… En deze verhalen moeten niet onopgemerkt blijven. Daarom delen we ze graag met jou! Deze maand gaat het Westerduimpje naar… Rudy Singh die werkt via Westerduin Personeelsbemiddeling in Nieuwegein!

Diewke Versluijs is Recruiter bij Westerduin Personeelsbemiddeling in Nieuwegein en leerde Rudy in september 2018 kennen. Diewke: “Begin september 2018 stapte Rudy Singh, 46 jaar, bij ons over de drempel voor een intakegesprek. Rudy woont sinds 2015 in Nederland. Daarvoor woonde hij in Guyana en daar ontmoette hij zijn vrouw Petra met wie hij nu drie kinderen heeft. In Guyana was Rudy fietsenmaker en zelfstandig schilder. Een man met twee rechterhanden!

Van 2015 tot 2018 werkte Rudy als productiemedewerker bij een fruitteelt in ‘t Goy. Daar moest hij sorteren en fruit plukken, een parttime functie. Maar Rudy verlangde naar een vaste, fulltime baan en hij wilde iets met zijn handen doen, maar dat wilde niet echt lukken. Met een gezin van drie opgroeiende kinderen, was het verlangen naar zekerheid groot. Dus toen Rudy bij ons op gesprek kwam, hielpen wij hem maar wat graag bij zijn zoektocht naar een fulltime baan. En met succes! Want Rudy kon meteen aan de slag bij een grote klant van ons in Houten. In dit technische bedrijf doet hij de assemblage van CV-ketels, warmwater kranen, boilers en nog meer. Rudy doet het hier ontzettend goed. Hij heeft het enorm naar zijn zin en het bedrijf is ook erg tevreden met hem. Hij werkt ontzettend hard, is er altijd, werkt met een grote glimlach op zijn gezicht en maakt ook nog eens hele goede grappen.”

Omdat we zo blij dat Rudy via Westerduin Personeelsbemiddeling aan de slag kon, hebben we voor hem een leuke verrassing. Hij krijgt het eerste Westerduimpje van de Maand! Bedankt Rudy, dat je via ons werkt en dat je zo op je plek bent hier!

Wil jij ook via Westerduin Personeelsbemiddeling aan de slag? Bekijk dan hier alle vacatures of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt!