TECHNIEK

Wil je graag in de techniek aan de slag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben genoeg technische vacatures waar je blij van wordt.

Alle banen in de techniek

Actuele technische vacatures

Lasser Staal

Elspeet 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Allround monteur | Binnendienst

Herveld 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Machine operator

Rijkevoort 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Banen in de techniek

Westerduin Personeelsbemiddeling is een technisch uitzendbureau. En niet zomaar een, wij doen niets liever dan mensen met de juiste werkmentaliteit aan een passende baan helpen.

Werken in de techniek

Je hebt een passie voor techniek. Waarschijnlijk ben je creatief, oplossingsgericht, stressbestendig en communicatief sterk. En je beschikt over twee rechterhanden. Voor jouw technisch inzicht staan bedrijven straks in de rij.

Wil jij…

  • aan de slag bij leuke opdrachtgevers?
  • voldoende worden uitgedaagd?
  • een technisch vak in de praktijk leren?
  • uitdaging en plezier hebben tijdens het werk?
  • inhoudelijk werk hebben en een echte bijdrage leveren?

Wij zoeken jou

Dat je met een lach naar je werk gaat, staat bij ons centraal. Ja, dat zegt iedereen. Maar echt, wij vinden het belangrijk dat jij het goed naar je zin hebt, dan is de werkgever dat natuurlijk ook. Westerduin Personeelsbemiddeling hecht veel waarde aan oog voor elkaar.

Nieuwe wet- en regelgeving voor uitzendkracht

De belangrijkste wijzigingen in wet- en regelgeving voor 2019; wat wijzigt er voor jou? In het volgende artikel praat Kirsten – Specialist Flexbranche – je bij met de nieuwste trends.

Lees het artikel

Heb je een
vraag?

Heeft Westerduin Personeelsbemiddeling alleen Techniek, Bouw, Logistiek en Groen vacatures open staan?

Westerduin Personeelsbemiddeling is gespecialiseerd in banen in de Techniek, Bouw, Logistiek en Groen. Het grootste deel van onze vacatures betreft dus inderdaad vacatures in de Techniek, Bouw, Logistiek en Groen.

Kan ik mijn cv ook achterlaten als ik slechts af en toe een dienst wil draaien?

Ja! Het komt regelmatig voor dat we een vacature al binnen hebben, maar deze nog niet op de website te zien is. Daarnaast werken wij regelmatig zonder vacatures en leggen wij op basis van een profiel contact met onze klanten.

Zijn de vacatures op de website alles wat jullie open hebben staan?

Een groot deel van de openstaande vacatures staat inderdaad op de website. We proberen nieuwe vacatures altijd zo snel mogelijk online te zetten. Echter worden vacatures soms ook al ingevuld vóórdat ze op de website staan.

Het kan dus voordeel hebben om een open sollicitatie achter te laten. Zo kunnen wij snel handelen wanneer we een nieuwe vacature binnen krijgen en weten we jou wellicht al op gesprek te krijgen voordat de vacature op de website te vinden is!