PRODUCTIEMEDEWERKER IN TIEL

Kom werken bij Itho Daalderop in Tiel!

Direct naar de vacaturetekst

PRODUCTIEMEDEWERKER IN TIEL

Kom werken bij Itho Daalderop in Tiel!

Direct naar de vacaturetekst

Help jij Nederland warm te blijven? Bij Itho Daalderop worden CV-ketels en warmtepompen gemaakt. En daar kan jij aan meewerken! Als productiemedewerker zet jij samen met jouw collega’s de gloednieuwe apparaten in elkaar. Iedereen heeft zijn eigen taak.  Zo monteer je altijd dezelfde onderdelen. Hierdoor word je een onmisbare schakel in het productieproces. Je hoeft niet technisch te zijn, ze leren je het allemaal! Wil je liever aan de slag in de logistiek? Dan kan je ook aan de slag  als verpakker. Interesse? Check de openstaande vacatures hieronder!

Actuele vacatures bij Itho Daalderop

Itho daalderop

Uitslovers Gezocht

Tiel 40 uur €11,13

PRODUCTIEMEDEWERKER Ga aan de slag als productiemedewerker bij Itho Daalderop in Tiel! In de productie help jij mee met het maken van warmtepompen, cv-ketels en ventilatiesystemen. Je werkt in dagdiensten op een mooie en schone werkplek. Aan de lijn assembleer je onderdelen en mogelijk verricht je inpakwerkzaamheden.  WERKEN BIJ ITHO DAALDEROP Als jij hier gaat werken, dan stap je om 06:45 uur de productiehal binnen. Er moeten weer flink wat soorten Cv-ketels gemaakt moeten worden. Dat wordt dus een lekkere drukke dag! De heftruckchauffeurs hebben de voorraden al klaar gezet, dus het werk kan beginnen. Samen met je collega’s sta je aan de productielijn en assembleer je alle losse onderdelen. Waar nodig voer je inpakwerkzaamheden uit. Aan het einde van de lijn is de CV-ketel klaar voor de laatste test en verzending! Om 16.00 uur zit jouw werkdag er op. En als bonus ben jij één keer in de twee weken op vrijdagmiddag vrij.   Werken bij Itho Daalderop voelt als een warm bad. Waardering en respect voor elkaar is erg belangrijk. Daarnaast is er oog voor jouw ontwikkeling. Het team is divers, mannen en vrouwen van alle leeftijden helpen gezamenlijk mee in het maken van het product. Ben jij enthousiast? Laat het ons weten! WAT BIEDEN WIJ JOU? Salaris van €11,13 bruto per uur Na 1 jaar wordt je salaris verhoogd  naar €12,59 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld Reiskostenvergoeding van €0,15 per km boven de 10 km Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken Werktijden tussen 7.00 tot 16.00 uur. Wil je liever in de avonden werken? Dat kan ook, dan werk je van 14.30 uur en 22.00 uur Eens per twee weken ben je op vrijdagmiddag vrij Mogelijkheid om opleidingen te volgen Mooi bedrijf met een fijne werksfeer Werkkleding en werkschoenen van Westerduin Personeel WAT VRAGEN WIJ VAN JOU? Goede werkmentaliteit Minimum 32 uur beschikbaar per week ENTHOUSIAST GEWORDEN VAN DEZE FUNCTIE ALS PRODUCTIEMEDEWERKER? Goed om te horen dat jij geïnteresseerd bent! Wacht niet langer en solliciteer direct via onze sollicitatieknop of neem contact op met Sanne via 06-86876985.

Bekijk vacature
logistiek vacatures

Heftruckchauffeur

Tiel 40 uur €12,95

Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat alle productielijnen bevoorraad zijn. Je houdt het overzicht als heftruckchauffeur bij Itho Daalderop. Zie jij jezelf in gedachten al op de heftruck rijden? Lees dan snel verder! Over het bedrijf Heb je thuis wel eens een kapotte cv-ketel gehad? Echt een probleem! Het douchewater blijft koud en ook de verwarming warmt niet meer op. Oftewel, jij hebt snel een nieuwe ketel nodig!  Grote kans dat jouw nieuwe cv-ketel bij Itho Daalderop vandaan komt. Hier worden namelijk cv ketels, warmtepompen en boilers gemaakt. Kwaliteit is hier erg belangrijk en door de jaren heen heeft het bedrijf een goede naam opgebouwd! Gaaf om hier aan de slag te gaan in het logistieke team. Hoe ziet jouw werkdag als heftruckchauffeur eruit? Productielijnen bevoorraden Lege pallets opruimen Magazijn netjes houden Laden en lossen van de vrachtwagens Wat bieden wij jou? Salaris van €12,95 bruto per uur; 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld; Reiskostenvergoeding; Functie voor de lange termijn; Mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen, denk bijvoorbeeld aan je heftruckcertificaat; Werktijden tussen 7.00 uur en 16.00 uur; Een keer per twee weken ben je op vrijdagmiddag vrij, een lekker lang weekend dus! Een paar werkschoenen en werkkleding om je baan goed te beginnen.   Hele fijne sfeer in het bedrijf!  Wat vragen wij van jou? Ervaring op de heftruck is erg belangrijk! Enthousiast geworden? Goed om te horen! Als heftruckchauffeur werk je in een mooi bedrijf en voer je erg belangrijk werk uit! Jij voorziet namelijk de productielijnen van alle onderdelen die nodig zijn. Solliciteer direct via het oranje sollicitatievenster of stuur mij, Sanne, een appje op het nummer 06-86876985. 

Bekijk vacature
itho daalderop

Productiemedewerker | Avondploeg

Tiel 40 uur €11,13

Komt het werken in de avond voor jou beter uit dan overdag? Ga dan aan de slag als productiemedewerker in de avonddienst. Jouw werkdag begint om 14.30 uur en je werkt tot 22.00 uur. Voor een goede maaltijd wordt gezorgd en het mooie is dat je 8 uur betaald krijgt, voor 7 uur werken! Lees snel verder om te ontdekken wat je gaat doen als productiemedewerker. Hoe ziet jouw werkdag als productiemedewerker eruit? Om 14.30 uur zorg jij dat je in de productiehal van Itho Daalderop bent. De collega's van de dagdienst zijn uiteraard al druk bezig. Je wordt bijgepraat over de planning voor vanmiddag en vanavond. Vandaag wordt een drukke dag! Er moeten flink wat cv-ketels gemaakt worden, dus dat wordt hard doorwerken. De heftruckchauffeurs hebben de voorraden al klaargezet. Dus het werk kan beginnen! Samen met je collega’s sta je aan de productielijn en zet je de cv-ketels in elkaar. Dit is technisch productiewerk. Je hoeft hier zeker geen ervaren monteur voor te zijn! Je kan het snel leren! Aan het einde van de lijn is de cv ketel klaar voor verzending! Jullie maken dus echt een mooi product van begin tot eind. Je werktijden zijn van 14.30 uur tot 22.00 uur. Er wordt gezorgd voor een maaltijd. Wat bieden wij jou? Salaris van €11,13 bruto per uur 7 uur werken = 8 uur betaald krijgen 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld Reiskostenvergoeding van €0,15 per km boven de 10 km Werktijden tussen 14.30 uur en 22.00 uur Mogelijkheid om opleidingen te volgen, denk bijvoorbeeld aan je heftruckcertificaat Je werkt bij een prachtig bedrijf met een goede naam De sfeer in het bedrijf is erg goed! Hier wordt je echt gewaardeerd en mag je jezelf zijn! Je maakt een product van begin tot eind De kwaliteit staat hier hoog in het vaandel Werkkleding van Westerduin Personeel Wat vragen wij van jou? In de avond werken is voor jou geen probleem! Enthousiast geworden? Goed om te horen! Als productiemedewerker in de avondploeg maak je cv-ketels, boilers of warmtepompen van begin tot eind. De werktijden zijn van 14.30 uur tot 22.00 uur. Let op!  7 uur werken = 8 uur verdienen! Oftewel, een gave kans! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Je mag mij, Sanne, ook appen 06-86876985.

Bekijk vacature

Productiemedewerker Technisch

Tiel 40 uur €11,13

Ga aan de slag als technisch productiemedewerker en werk aan boilers, cv ketels of warmtepompen. Een baan waarbij je lekker met je handen kan werken en in een gezellig team terecht komt! Hoe ziet jouw werkdag als technisch productiemedewerker eruit? Om 7.00 uur zorg jij dat je in de productiehal van Itho Daalderop bent. Een aantal collega's zijn als druk bezig. Je wordt bijgepraat over de planning voor vandaag. Het wordt een drukke dag vandaag! Er moeten flink wat cv-ketels gemaakt worden, dus dat wordt hard doorwerken. De heftruckchauffeurs hebben de voorraden al klaargezet. Dus het werk kan beginnen! Samen met je collega’s sta je aan de productielijn en zet je de cv-ketels in elkaar. Dit is technisch productiewerk. Je hoeft hier zeker geen ervaren monteur voor te zijn! Je kan het snel leren! Aan het einde van de lijn is de cv ketel klaar voor verzending! Jullie maken dus echt een mooi product van begin tot eind. Je werktijden zijn van 7.00 uur tot 16.00 uur. Wil je liever in de avonden werken? Dat kan ook! De werktijden zijn dan van 14.30 uur tot 22.00 uur.  Er wordt dan ook gezorgd voor een maaltijd. Wat bieden wij jou? Salaris van €11,13 bruto per uur 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld Reiskostenvergoeding van €0,15 per km boven de 10 km Werktijden tussen 7.00 tot 16.00 uur. Wil je liever in de avonden werken? Dat kan ook, dan werk je van 14.30 uur en 22.00 uur Mogelijkheid om opleidingen te volgen, denk bijvoorbeeld aan je heftruckcertificaat Je werkt bij een prachtig bedrijf met een goede naam De sfeer in het bedrijf is erg goed! Hier wordt je echt gewaardeerd en mag je jezelf zijn! Je maakt een product van begin tot eind De kwaliteit staat hier hoog in het vaandel Werkkleding van Westerduin Personeel Wat vragen wij van jou? Minimum 32 uur beschikbaar per week Enthousiast geworden? Goed om te horen! Als productiemedewerker maak je cv-ketels, boilers of warmtepompen van begin tot eind. Een gave kans! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Je mag mij, Sanne, ook appen 06-86876985.

Bekijk vacature

Werken bij Itho Daalderop

Wat kan je verwachten?

  • aan de slag voor de lange termijn;
  • een salaris van minimaal €11,13 bruto per uur;
  • werken in de dagdienst tussen 07:00 uur en 15:50 uur;
  • zicht op contract bij het bedrijf zelf;
  • bij Itho Daalderop hangt een fijne werksfeer, je wordt hier gewaardeerd;
  • mogelijkheden om certificaten te halen;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • je werkt bij een bedrijf met een goede naam dat graag kwaliteit levert;
  • een fulltime baan.

Klinkt dit als een bedrijf waarvoor jij zou willen werken? Dan hebben we goed nieuws! We hebben een goede samenwerking met Itho Daalderop waardoor we snel iets voor je kunnen betekenen.

Werken via Westerduin Personeel betekent

dat je met een lach naar je werk gaat. En dat is voor je werkgever natuurlijk ook prettig. Westerduin Personeelsbemiddeling hecht veel waarde aan oog voor elkaar. Mocht je tegen dingen aanlopen bij de opdrachtgevers dan staan we voor je klaar. Jouw uren kun je online bij ons invullen aan het eind van je werkweek. De woensdag erop heb je het geld al op je rekening staan!

De werkvloer van Itho Daalderop

“Een pareltje in de uitzendbranche, Een bedrijf met oog voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke situatie. Ze houden goed rekening met de wensen van de werknemer en zijn oprecht geïnteresseerd in hun clientele. De loonbetalingen zijn op tijd en dat geeft rust en zekerheid. Een zeer verdiende top rating wat mij betreft. Keep it up!”

“Mijn ervaring met Westerduin . Een fijn team die je echt in je eigen kracht proberen te zetten. Eerlijke respons over je kansen en perspectieven. Ze hebben het beste met je voor. En werken niet alleen voor de opdrachtgever, maar ze creëren als personeelsbemiddelaar een win-win voor werkgever en werknemer. Goed geregeld!”

“De mensen die daar werken zijn toppers. Ze regelen alles voor je gewoon top bedrijf. Als je werk zoekt dan moet je daar zijn.”

Heb je een
vraag?

Wat voor uurloon kan ik verdienen?

Het uurloon dat je krijgt vanaf het begin is €11,13 bruto per uur. Als je langer in dienst bent bij het bedrijf dan kan jouw salaris gaan stijgen.

Wat voor rooster kan ik verwachten?

Elke week werk je in de dagdienst van 07:00 uur tot 15:50 uur. Een keer in de twee weken ben je vrij op vrijdagmiddag. Dat is lekker!

Hoeveel uren kan ik verwachten?

Je werkt standaard 38 uur gemiddeld per week.

Ik ben parttime beschikbaar, kan ik dan ook solliciteren?

Wat voor soort doorgroeimogelijkheden heb ik bij de Itho Daalderop?

Wat voor vastigheid kan ik bij Itho Daalderop krijgen?