PRODUCTIEMEDEWERKER IN TIEL

Kom werken bij Itho Daalderop in Tiel!

Direct naar de vacaturetekst

Werken bij Itho Daalderop

Werken bij Itho Daalderop betekent bijdragen aan een betere wereld! Bij Itho Daalderop worden duurzame producten gemaakt waaronder warmtepompen, boilers en ventilatiesystemen. En daar kan jij aan meewerken! Als productiemedewerker zet jij samen met jouw collega’s de gloednieuwe apparaten in elkaar. Iedereen heeft zijn eigen taak, hierdoor word je een onmisbare schakel in het productieproces. Wil je liever aan de slag in de logistiek? Dat kan ook! Check onderstaande video als je meer wilt weten over jouw nieuwe werkplek.

Actuele vacatures bij Itho Daalderop

Werken bij Itho Daalderop

Wat kan je verwachten?

  • aan de slag voor de lange termijn;
  • een salaris van minimaal €11,97 bruto per uur;
  • werken in de dagdienst tussen 07:00 uur en 15:50 uur;
  • zicht op contract bij het bedrijf zelf;
  • bij Itho Daalderop hangt een fijne werksfeer, je wordt hier gewaardeerd;
  • mogelijkheden om certificaten te halen;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • je werkt bij een bedrijf met een goede naam dat graag kwaliteit levert;
  • een fulltime baan.

Klinkt dit als een bedrijf waarvoor jij zou willen werken? Dan hebben we goed nieuws! We hebben een goede samenwerking met Itho Daalderop waardoor we snel iets voor je kunnen betekenen.

Werken via Westerduin Personeel betekent

dat je met een lach naar je werk gaat. En dat is voor je werkgever natuurlijk ook prettig. Westerduin Personeelsbemiddeling hecht veel waarde aan oog voor elkaar. Mocht je tegen dingen aanlopen bij de opdrachtgevers dan staan we voor je klaar. Jouw uren kun je online bij ons invullen aan het eind van je werkweek. De woensdag erop heb je het geld al op je rekening staan!

“Een pareltje in de uitzendbranche, Een bedrijf met oog voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke situatie. Ze houden goed rekening met de wensen van de werknemer en zijn oprecht geïnteresseerd in hun clientele. De loonbetalingen zijn op tijd en dat geeft rust en zekerheid. Een zeer verdiende top rating wat mij betreft. Keep it up!”

“Mijn ervaring met Westerduin . Een fijn team die je echt in je eigen kracht proberen te zetten. Eerlijke respons over je kansen en perspectieven. Ze hebben het beste met je voor. En werken niet alleen voor de opdrachtgever, maar ze creëren als personeelsbemiddelaar een win-win voor werkgever en werknemer. Goed geregeld!”

“De mensen die daar werken zijn toppers. Ze regelen alles voor je gewoon top bedrijf. Als je werk zoekt dan moet je daar zijn.”

Heb je een
vraag?

Wat voor uurloon kan ik verdienen?

Het uurloon dat je krijgt vanaf het begin is €11,97 bruto per uur. Als je langer in dienst bent bij het bedrijf dan kan jouw salaris gaan stijgen.

Wat voor rooster kan ik verwachten?

Elke week werk je in de dagdienst van 07:00 uur tot 15:50 uur. Een keer in de twee weken ben je vrij op vrijdagmiddag. Dat is lekker!

Hoeveel uren kan ik verwachten?

Je werkt standaard 38 uur gemiddeld per week.

Ik ben parttime beschikbaar, kan ik dan ook solliciteren?

Dat kan, er is ook de mogelijkheid om 32 uur te werken.

Wat voor soort doorgroeimogelijkheden heb ik bij de Itho Daalderop?

Vanaf het begin van 2022 starten we met een toffe inwerkperiode. Je wordt gekoppeld aan een buddy. Zo leer jij snel alle kneepjes van het vak. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Als je bent ingewerkt start je met loopbaan gesprekken om te kijken waarin je verder kan groeien. Zo kan jij mooie stappen maken!

Wat voor vastigheid kan ik bij Itho Daalderop krijgen?

bij Itho Daalderop is de mogelijkheid om een vast aantal uren te krijgen en kan je een contract verdienen bij het bedrijf zelf.