INDUSTRIE PRODUCTIE

Wil je graag in de Industrie of Productie aan de slag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben genoeg industrie & productie vacatures waar je blij van wordt.

Bekijk alle vacatures

Aan de slag met productiewerk

Productiemedewerker

Rossum GE 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Productiemedewerker

Oosterhout 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Machine Operator

Werkendam 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Productiewerk toppers

Westerduin Personeelsbemiddeling is een uitzendbureau in de Industrie & Productie. En niet zomaar een, wij doen niets liever dan mensen met de juiste werkmentaliteit aan een passende baan helpen.

Productiewerk toppers

Je hebt een passie voor industrie & productie. Waarschijnlijk ben je een harde werker en heb je een vlotte babbel. Of juist iets meer ingetogen. Kijk eens bij onze productie vacatures.

 

Wil jij…

  • aan de slag bij leuke opdrachtgevers?
  • een prima salaris verdienen?
  • uitdaging en plezier hebben tijdens het werk?
  • vastigheid hebben?

 

Wij zoeken jou

Dat je met een lach naar je werk gaat, staat bij ons centraal. Ja, dat zegt iedereen. Maar echt, het naar je zin hebben vinden wij belangrijk. Dan is de werkgever dat natuurlijk ook. Westerduin Personeelsbemiddeling hecht veel waarde aan oog voor elkaar.

Nieuwe wet- en regelgeving voor uitzendkracht

De belangrijkste wijzigingen in wet- en regelgeving voor 2019; wat wijzigt er voor jou? In het volgende artikel praat Kirsten – Specialist Flexbranche – je bij met de nieuwste trends.

Lees het artikel

Heb je een
vraag?

Heeft Westerduin Personeelsbemiddeling alleen Techniek, Bouw, Logistiek, Groen en Industrie-Productie vacatures open staan?

Westerduin Personeelsbemiddeling is gespecialiseerd in banen in de Techniek, Bouw, Logistiek, Groen en Industrie-Productie. Het grootste deel van onze vacatures betreft dus inderdaad vacatures in de Techniek, Bouw, Logistiek, Groen en Industrie-Productie.

Kan ik mijn cv ook achterlaten als ik slechts af en toe een dienst wil draaien?

Ja! Het komt regelmatig voor dat we een vacature al binnen hebben, maar deze nog niet op de website te zien is. Daarnaast werken wij regelmatig zonder vacatures en leggen wij op basis van een profiel contact met onze klanten.

Zijn de vacatures op de website alles wat jullie open hebben staan?

Een groot deel van de openstaande vacatures staat inderdaad op de website. We proberen nieuwe vacatures altijd zo snel mogelijk online te zetten. Echter worden vacatures soms ook al ingevuld vóórdat ze op de website staan.

Het kan dus voordeel hebben om een open sollicitatie achter te laten. Zo kunnen wij snel handelen wanneer we een nieuwe vacature binnen krijgen en weten we jou wellicht al op gesprek te krijgen voordat de vacature op de website te vinden is!