GROEN

Jij bent vast geen binnen mens. Handen uit de mouwen aan aan de slag. Wil jij werken in het groen en wil je buiten werken? Dat kan via ons.

Alle vacatures groen

Werken in het groen

Groenmedewerker

Geldermalsen 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Meewerkend Voorman (Hovenier)

Oosterbeek 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Hovenier

Veenendaal 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Werken in het groen

Door de grond spitten, in het water stappen en buiten bezig zijn. Voor iedereen die niet binnen maar buiten wil werken, zijn er genoeg banen beschikbaar. Kom werken in het groen.

Ga buiten werken

Je wilt graag terreinen onderhouden. Snoeien, spitten en door de aarde zwoegen. Dat kan, we hebben genoeg vacatures in de plantsoenendienst, bij hoveniers en gemeenten. Vacatures groen zijn er voor jou. Wij bieden seizoenswerk in het groen aan tussen maart en oktober.

Wil jij…

  • buiten aan het werk?
  • bij de plantsoenendienst aan de slag?
  • seizoenswerk verrichten?
  • een prima salaris verdienen.

 

Wij zoeken jou

Dat je met een lach naar je werk gaat, staat bij ons centraal. Ja, dat zegt iedereen. Maar echt, wij vinden het belangrijk dat jij het goed naar je zin hebt, dan is de werkgever dat natuurlijk ook. Westerduin Personeelsbemiddeling hecht veel waarde aan oog voor elkaar.

Nieuwe wet- en regelgeving voor uitzendkracht

De belangrijkste wijzigingen in wet- en regelgeving voor 2019; wat wijzigt er voor jou? In het volgende artikel praat Kirsten – Specialist Flexbranche – je bij met de nieuwste trends.

Lees het artikel

Heb je een
vraag?

Heeft Westerduin Personeelsbemiddeling alleen Techniek, Bouw, Logistiek en Groen vacatures open staan?

Westerduin Personeelsbemiddeling is gespecialiseerd in banen in de Techniek, Bouw, Logistiek en Groen. Het grootste deel van onze vacatures betreft dus inderdaad vacatures in de Techniek, Bouw, Logistiek en Groen.

Kan ik mijn cv ook achterlaten als ik slechts af en toe een dienst wil draaien?

Ja! Het komt regelmatig voor dat we een vacature al binnen hebben, maar deze nog niet op de website te zien is. Daarnaast werken wij regelmatig zonder vacatures en leggen wij op basis van een profiel contact met onze klanten.

Zijn de vacatures op de website alles wat jullie open hebben staan?

Een groot deel van de openstaande vacatures staat inderdaad op de website. We proberen nieuwe vacatures altijd zo snel mogelijk online te zetten. Echter worden vacatures soms ook al ingevuld vóórdat ze op de website staan.

Het kan dus voordeel hebben om een open sollicitatie achter te laten. Zo kunnen wij snel handelen wanneer we een nieuwe vacature binnen krijgen en weten we jou wellicht al op gesprek te krijgen voordat de vacature op de website te vinden is!