WAT IS UITZENDEN

Wat is uitzenden?

Als een bedrijf extra personeel nodig heeft, wordt vaak aan uitzendkrachten gedacht. Dit zijn flexibele medewerkers die bij ons in dienst zijn maar bij een bedrijf aan de slag gaan. In de praktijk komt het vaak voor dat je op uitzendbasis begint en vervolgens in vaste dienst komt.

Wil je werken, maar weet je niet goed waar? En wat is uitzenden? Westerduin Personeelsbemiddeling biedt veel werkplekken aan bij bedrijven in de techniek, bouw, industrie, logistiek en in het groen. We gaan met je in gesprek welke baan het beste bij jou aansluit. Wij kunnen jou hierna uitzenden naar een bedrijf dat het beste bij jou past.

VOORDELEN VAN FLEXIBEL WERKEN

  • Wekelijks krijg je loon uitbetaald;
  • We begeleiden je persoonlijk;
  • Met flexibel werken kun je sneller aan het werk;
  • Je hebt contact met een van onze leuke collega’s;
  • Voor diegene die niet direct weet waar hij/zij wilt werken.

Ben je benieuwd welke vacatures op je wachten?

Bekijk alle vacatures

Ben je opdrachtgever?

Detacheren voor werkgevers

Heb je een
vraag?

In welke fase van mijn contract zit ik?

Bij Westerduin Personeelsbemiddeling werk je volgens een fasensysteem die zowel de ABU en NBBU hanteren. Dit systeem bepaalt hoeveel rechten jij als uitzendkracht hebt, bijvoorbeeld als je doorbetaald krijgt maar niet kunt werken. Hoe langer je voor ons werkt, hoe meer rechten je opbouwt.

Je kunt bij ons in 2 fasen werken, namelijk in fase A en fase B. Iedere fase staat voor een bepaald aantal maanden dat je voor Westerduin Personeelsbemiddeling werkt.

Wat is fase A?

Als je minder dan 78 weken (anderhalf jaar) voor ons werkt, zit je in fase A. Iedere week, ongeacht het aantal uren, telt mee voor de opbouw van die anderhalf jaar. Dus iedere week dat je niet werkt, tellen niet mee. Je mag in fase A een onbeperkt aantal contracten krijgen en bij verschillende opdrachtgevers werken.

In fase A krijg je het daadwerkelijk aantal gewerkte uren uitbetaald. Voor bijzondere verlofdagen krijg je geen vergoeding.

Wat is fase B?

Heb je 78 weken voor Westerduin Personeelsbemiddeling gewerkt en blijf je via ons doorwerken? Dan ga je naar fase B, deze periode duurt maximaal 48 maanden (4 jaar). Wij kunnen je maximaal 6 contracten voor bepaalde tijd aanbieden en kun je bij verschillende opdrachtgevers werken.

In fase B krijg je een contract waarin een aantal uur vermeld staat. Dit aantal krijg je altijd minimaal uitbetaald. In deze fase krijg je ook bijzondere verlofdagen vergoed.