WAT IS DETACHEREN

Alles weten over detacheren

Je kunt op verschillende manieren via ons werken. We bemiddelen bijvoorbeeld met uitzicht op vast dienstverband bij de opdrachtgever of korte opdrachten. Een andere mogelijkheid is om gedetacheerd te worden. Dit betekent dat je bij Westerduin Personeelsbemiddeling in dienst komt, wij lenen je dan uit aan een werkgever. Dit kan bij een bedrijf waar je zelf bij hebt gesolliciteerd (in overeenstemming) als bij een opdrachtgever van Westerduin Personeelsbemiddeling waar wij jou voor hebben geworven.

Het is mogelijk dat een bedrijf waar jij hebt gesolliciteerd ons vraagt om jou bij hen te detacheren. In dat geval nemen wij het werkgeverschap over van de opdrachtgever. Westerduin Personeelsbemiddeling regelt dan je verloning, loopbaanbegeleiding en je arbeidsvoorwaarden. Loopt je opdracht af? Dan is het voordeel van detacheren dat wij je begeleiden naar nieuw werk.

Detacheren voor bepaalde of onbepaalde tijd

Werknemers kunnen voor bepaalde en voor onbepaalde tijd gedetacheerd worden. Bij een overeenkomst voor bepaalde tijd spreken we van tevoren met je af hoe lang de opdracht gaat duren. Daarna stopt de overeenkomst. Maar er zijn ook overeenkomsten voor onbepaalde tijd. Je bent dan vast bij ons in dienst, wij zorgen er dan ook voor dat je aan het werk blijft.

Ben je opdrachtgever?

Detacheren voor werkgevers