BOUW

Jij wilt mooie dingen maken. Jij wilt werken in de bouw en met je handen bezig zijn. Kijk eens naar onze vacatures in de bouw.

Alle bouw vacatures

Werken in de bouw

Tegelzetter

Apeldoorn 40 uur Fulltime

Leerling Standbouwer

Meerkerk 40 uur Fulltime

Opperman

Den Bosch 40 uur Fulltime

Werken in de bouw

Wij hebben diverse bouw vacatures voor jou. Wil jij werken als timmerman, schilder, dakdekker of werkvoorbereider dan helpen we jou graag bij het zoeken naar een passende baan. Zo kan jij binnenkort gaan werken in de bouw.

Kom mee bouwen

Westerduin Personeelsbemiddeling is meer dan alleen een uitzendbureau in de bouw. We hebben verschillende functies waarin jij aan mooie projecten kunt meebouwen. Denk aan bouw vacatures voor kraanhulp, dakdekker, werkvoorbereider en timmerman.

We hebben ook vacatures in de bouw voor jou als schilder, metselaar of stucadoor. Ben je een zzp’er en op zoek naar nieuwe uitdagende opdrachten in de bouw? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Westerduin Personeelsbemiddeling Bouw is er voor jou, met vacatures in de bouw op maat.

Wil jij…

  • ervaring opdoen op de bouwplaats?
  • een afwisselende baan?
  • aan mooie projecten werken?
  • een prima salaris verdienen.

 

Wij zoeken jou

Dat je met een lach naar je werk gaat, staat bij ons centraal. Ja, dat zegt iedereen. Maar echt, wij vinden het belangrijk dat jij het goed naar je zin hebt, dan is de werkgever dat natuurlijk ook. Westerduin Personeelsbemiddeling Bouw hecht veel waarde aan oog voor elkaar.

Nieuwe wet- en regelgeving voor uitzendkracht

De belangrijkste wijzigingen in wet- en regelgeving voor 2019; wat wijzigt er voor jou? In het volgende artikel praat Wendy – Specialist Flexbranche – je bij met de nieuwste trends.

Lees het artikel

Heb je een
vraag?

Heeft Westerduin Personeelsbemiddeling alleen Techniek, Bouw, Logistiek en Groen vacatures open staan?

Westerduin Personeelsbemiddeling is gespecialiseerd in banen in de Techniek, Bouw, Logistiek en Groen. Het grootste deel van onze vacatures betreft dus inderdaad vacatures in de Techniek, Bouw, Logistiek en Groen.

Kan ik mijn cv ook achterlaten als ik slechts af en toe een dienst wil draaien?

Ja! Het komt regelmatig voor dat we een vacature al binnen hebben, maar deze nog niet op de website te zien is. Daarnaast werken wij regelmatig zonder vacatures en leggen wij op basis van een profiel contact met onze klanten.

Zijn de vacatures op de website alles wat jullie open hebben staan?

Een groot deel van de openstaande vacatures staat inderdaad op de website. We proberen nieuwe vacatures altijd zo snel mogelijk online te zetten. Echter worden vacatures soms ook al ingevuld vóórdat ze op de website staan.

Het kan dus voordeel hebben om een open sollicitatie achter te laten. Zo kunnen wij snel handelen wanneer we een nieuwe vacature binnen krijgen en weten we jou wellicht al op gesprek te krijgen voordat de vacature op de website te vinden is!