WERKEN IN EEN BAKKERIJ

Ben jij op zoek naar bakkerij vacatures? Via Westerduin Personeelsbemiddeling kun je werken in een bakkerij. Ben je operator, productiemedewerker of magazijnmedewerker? Wij zoeken jou.

Bakkerij Apeldoorn

Wil jij…

 • aan de slag bij een bakkerij in Apeldoorn en omgeving?
 • een goed salaris verdienen conform de CAO Bakkersbedrijf?
 • doorgroeimogelijkheden binnen de bakkerij?
 • goede werkinstructies bij de eerste werkdag?
 • uitdaging en plezier hebben tijdens het werk?
 • vastigheid hebben?

Zoek je een baan en lijkt het je interessant om in een bakkerij te werken? Dan hebben wij goed nieuws. Wij hebben diverse functies beschikbaar in regio Apeldoorn. En weet je wat het leuke is aan deze beroepsgroep? Heel Nederland geniet van jouw producten. Je moet hierbij denken aan broden, bolletjes en gebak. En als je dienst er op zit? Dan genieten jouw buren de volgende dag van vers brood in de supermarkt of bij broodzaak. We zijn niet zomaar een uitzendbureau, wij doen niets liever dan mensen met de juiste werkmentaliteit aan een passende baan helpen.

Werken in een bakkerij betekent

dat je met een lach naar je werk gaat. Echt. En dat is voor je werkgever natuurlijk ook prettig. Westerduin Personeelsbemiddeling hecht veel waarde aan oog voor elkaar. Mocht je tegen dingen aanlopen bij de opdrachtgevers dan staan we voor je klaar. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een eerlijke kans krijgt om het werk eigen te maken.

Een pareltje in de uitzendbranche, Een bedrijf met oog voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke situatie. Ze houden goed rekening met de wensen van de werknemer en zijn oprecht geïnteresseerd in hun clientele. De loonbetalingen zijn op tijd en dat geeft rust en zekerheid. Een zeer verdiende top rating wat mij betreft. Keep it up!

Rick Teunissen

Mijn ervaring met Westerduin Apeldoorn. Ilse en Wim zijn fijne mensen in een fijn team die je echt in je eigen kracht proberen te zetten. Eerlijke respons over je kansen en perspectieven. Ze hebben het beste met je voor. En werken niet alleen voor de opdrachtgever, maar ze creëren als personeelsbemiddelaar een win-win voor werkgever en werknemer. Goed geregeld!

Leendert Roos

De mensen die daar werken zijn toppers. Ze regelen alles voor je gewoon top bedrijf. Als je werk zoekt dan moet je daar zijn.

Danny Schrijver

Vacatures bakkerij

Heb je een
vraag?

Heb ik recht op toeslag binnen de CAO Bakkersbedrijf? Zo ja, op welke toeslagen heb ik recht en wanneer?

Goed nieuws! Binnen de CAO Bakkersbedrijf heb je recht op toeslagen buiten 06:00 uur ’s ochtends en 18:00 uur ’s avonds. Deze zijn terug te vinden in de onderstaande tabel:

toeslagen-cao-bakkersbedrijf

Wat voor uurloon kan ik verdienen?

We betalen jou conform de CAO Bakkersbedrijf omdat de bakkerijen aangesloten zijn bij deze CAO. Dit betekent dat je salaris altijd te herleiden is naar een functie en schaal.

Een paar functies met salaris uit de CAO:

Productiemedewerker 1:

 • Normaal: €10,90 bruto per uur;
 • 34% toeslag: €14,60 bruto per uur;
 • 37% toeslag: €14,93 bruto per uur;
 • 100% toeslag: €21,80 bruto per uur.

Productiemedewerker 2:

 • Normaal: €11,53 bruto per uur;
 • 34% toeslag: €15,45 bruto per uur;
 • 37% toeslag: €15,79 bruto per uur;
 • 100% toeslag: €23,05 bruto per uur.

Verdeler 1:

 • Normaal: €12,52 bruto per uur;
 • 34% toeslag: €16,79 bruto per uur;
 • 37% toeslag: €17,15 bruto per uur;
 • 100% toeslag: €25,04 bruto per uur.

Kortom: werken in een bakkerij levert best een mooi salaris op.

Wat voor rooster kan ik verwachten?

Bij de bakkerijen in Apeldoorn wordt veelal onregelmatig gewerkt. Dit betekent dat er ’s ochtends, overdag, ’s avonds en in de nacht gewerkt kan worden. Dit betekent niet dat dit direct voor jou het geval is. Kan jij alleen maar overdag werken en zoekt de bakkerij iemand voor overdag? Dan zijn er wellicht mogelijkheden bij één van onze aangesloten bakkerijen. Ben je ook op de andere momenten beschikbaar? Dan zijn er vaak wel mogelijkheden voor je.

Er wordt door één van onze aangesloten bakkerijen in vijf ploegen gewerkt. Dit betekent dat je gemiddeld ongeveer 31 uur per week werkt met een gemiddelde toeslag van 34%.

Hoeveel uren kan ik verwachten?

Afhankelijk van jouw beschikbaarheid, de lengte van je dienstverband en het bedrijf wordt er bekeken wat voor uren je per week of per periode van 4 weken kan maken. Het mooie aan Westerduin Personeelsbemiddeling is dat we samen met de bakkerij investeren in opleiding. Wanneer je meer kan binnen de bakkerij zorgt dit voor meer werkzekerheid. Wij hebben hier passende contractvormen voor beschikbaar.

Ik ben parttime beschikbaar, kan ik dan ook solliciteren?

Leuk dat je interesse hebt in een functie bij de bakkerij! We zijn regelmatig op zoek naar parttimers. Als we op het moment van solliciteren geen directe plekken beschikbaar hebben, communiceren wij dit eerlijk.

Wat voor soort doorgroeimogelijkheden heb ik bij de bakkerij?

We vinden een baan voor de lange termijn belangrijk. We krijgen dan ook energie van het feit dat we je mogen feliciteren met je contract bij de werkgever. Bij de bakkerijen waar we werk beschikbaar hebben zijn we dan ook actief bezig met het faciliteren opleidingsmogelijkheden. Zo is bij één van onze opdrachtgevers een opleider actief die de medewerkers van Westerduin Personeelsbemiddeling voorziet van de juiste werkinstructies en een warm ontvangst op de eerste werkdag. Je kan bij deze opdrachtgever onder andere doorgroeien van inpakker Apeldoorn naar operator, teamleider of brood- en banketbakker.

Wat voor vastigheid kan ik bij de bakkerij krijgen?

Vastigheid van werk is voor iedereen prettig. Natuurlijk begrijpen we dit als Westerduin Personeelsbemiddeling. Om die reden steken we ook in op werk voor de lange termijn en zoveel mogelijk werkzekerheid. Ga je via ons bij een bakkerijen werken? Dan mag je er vanuit gaan dat de intentie is van het afgesproken aantal uren of dagen. We zullen hier transparant en eerlijk over communiceren.