DETACHEREN

Detacheren onderscheidt zich van uitzenden door de grote zekerheid die het met zich mee brengt voor zowel u, als voor de gedetacheerde. Bel ons voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Maximale flexibiliteit zonder risico’s

Detachering is een vorm van uitlening van medewerkers. Detacheren onderscheidt zich van uitzenden door de grote zekerheid die het met zich mee brengt voor zowel u, als voor de gedetacheerde. Doordat de ingeleende medewerker bij ons in dienst is, weet u precies voor welke periode u over de tijdelijke kracht kunt beschikken. Omdat gedetacheerde krachten maximaal inzetbaar moeten blijven, investeren wij voortdurend in opleiding en scholing.

Kennis leent zich voor detacheren

Detachering kan aan een vaste termijn gebonden zijn, maar ook aan een specifiek project. Verlengen van de overeenkomst is uiteraard altijd mogelijk. De medewerker staat onder contract bij Westerduin Personeelsbemiddeling en kan dus niet zomaar opstappen. Er geldt ook hier dat Westerduin Personeelsbemiddeling werkgever is en verantwoordelijk is voor de loonadministratie, afdrachten, premies, gehele personeelsadministratie en de ziekterisico’s.

Wij bellen u

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.