Patroonstraat 1, Nijkerk, Nederland

Vestiging Nijkerk

Nijkerk

Patroonstraat 1
3861 RN, Nijkerk
(033) 760 09 44

Onze andere vestigingen:

Leuk dat je er bent. Westerduin Personeelsbemiddeling Nijkerk is op zoek naar jou!

Westerduin Personeelsbemiddeling Nijkerk is sinds januari 2022 het uitzendbureau voor Nijkerk en omstreken. Het team in Nijkerk vindt het erg belangrijk om werknemers en werkgevers aan elkaar te verbinden, met persoonlijke aandacht en uitzicht op een leuke werkplek met vaste aanstelling. Met al 9 vestigingen hebben we de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling. Deze opgedane ervaring willen wij verder voortzetten in Nijkerk en omgeving.

Westerduin Personeel heeft veel ervaring in de bouw, techniek, productie, logistiek en groensector, van administratief tot uitvoerend. In deze branches zoeken we mensen met de juiste werkmentaliteit. Westerduin Personeel biedt de diensten uitzenden, detacheren en werving en selectie aan. Daarbij bieden wij ook veel verschillende opleidingen waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen.

De wensen van onze opdrachtgevers en de kandidaten vinden wij erg belangrijk. We voeren daarom met iedereen persoonlijke gesprekken bij ons op locatie in Nijkerk of bij onze opdrachtgevers. Het einddoel is om mensen aan hun droombaan te helpen en hierdoor een positieve impact te hebben op onze omgeving.

Bij Westerduin Personeelsbemiddeling Nijkerk kun je snel aan de slag als bijvoorbeeld montagemedewerker, monteur, lasser, logistiek medewerker, productiemedewerker, hovenier, administratief medewerker en nog zoveel andere functies. Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Vacatures vestiging Nijkerk

 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op Harmen of Eduard.

 

Even bellen met vestiging Nijkerk?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem gerust contact op met één van onderstaande teamleden voor meer informatie.

Eduard Vollbehr
Harmen Golstein
Joost Veldhoen
Manon de Lijster
Stephanie van Aken