Wierselaan 126, Nieuwegein, Nederland

Vestiging Nieuwegein

Nieuwegein

Wierselaan 126
3433 ZW Nieuwegein
(030) 763 32 22

Onze andere vestigingen:

Vestiging Nieuwegein is in 2015 opengegaan en is vanaf dag één meer dan een succesvol uitzendbureau. Wij willen vóór jou en mét jou op zoek naar een passende baan. Westerduin Personeelsbemiddeling zoekt mensen met de juiste werkmentaliteit in de bouw-, techniek-, logistiek- en groensector. Wij hebben oog voor de ander en hopen een baan voor je te vinden met uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Justin Man, vestigingsmanager: ‘Op vestiging Nieuwegein staat persoonlijke aandacht centraal. Wij proberen verder te kijken dan alleen het CV, door bijvoorbeeld te vragen naar de hobby’s of interesses van de kandidaat. Op deze manier kunnen er verrassende matches tot stand komen. Daarnaast houden wij er van om snel te schakelen. Wij streven er naar om de kandidaat meteen met een afspraak de deur uit te laten gaan.’

De medewerkers die bij ons werken staan bekend om hun lef, enthousiasme, ondernemerschap en oog voor de ander. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem voor meer informatie contact met ons op. Of loop, geheel vrijblijvend, binnen voor een kop koffie. We zien je graag!

Vacatures vestiging Nieuwegein

Even bellen met vestiging Nieuwegein?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dominique Mac Donald
Justin Man
Loek Meerding
Mysolution Recruitment
Nikki van der Poel