Menu

Wierselaan 126, Nieuwegein, Nederland

Vestiging Nieuwegein

Nieuwegein
Wierselaan 126
3433 ZW Nieuwegein
(030) 763 32 22
nieuwegein@westerduinpersoneel.nl

Onze andere vestigingen:

Vestiging Nieuwegein is in 2015 opengegaan en is vanaf dag één meer dan een succesvol uitzendbureau. Wij willen vóór jou en mét jou op zoek naar een passende baan. Westerduin Personeelsbemiddeling zoekt mensen met de juiste werkmentaliteit in de bouw-, techniek-, logistiek- en groensector. Wij hebben oog voor de ander en hopen een baan voor je te vinden met uitzicht op een vaste aanstelling.

Tjitske Verwijs-Hoekman, vestigingsmanager, legt uit hoe dat komt: “Ons team durft verrassende stappen te zetten door in kansen te denken. Altijd meedenkend met werkgever en werkzoekenden. Wij zijn hiertoe in staat, omdat ons team bestaat uit deskundigen die bemiddelen over de gehele breedte van de techniek. We houden van creatief en snel schakelen voor de lange termijn, en hier zijn wij ook goed in.

Bij Westerduin Personeelsbemiddeling kun je snel aan de slag als bijvoorbeeld montagemedewerker, monteur, lasser, chauffeur of hovenier. Staat jouw baan hier nog niet tussen? Bekijk dan snel alle vacatures in Nieuwegein.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Even bellen met de vestiging Nieuwegein?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.