Oude Kerkweg 100, 6717 JS Ede, Nederland

Vestiging Ede

Ede

Oude Kerkweg 100
Ruimte 0.005
6717 JS Ede
(0318) 76 35 66

Onze andere vestigingen:

Als je een uitzendbureau zoekt in omgeving Ede, moet je bij Westerduin Personeelsbemiddeling zijn. Wij willen vóór jou en mét jou op zoek naar een passende baan. Westerduin Personeelsbemiddeling zoekt mensen met de juiste werkmentaliteit in de bouw-, techniek-, logistiek- en groensector. Wij hebben oog voor de ander en hopen een baan voor je te vinden met uitzicht op een vaste aanstelling. Je kunt bij Westerduin Personeelsbemiddeling snel aan de slag als bijvoorbeeld montagemedewerker, monteur, lasser, chauffeur of hovenier.

plattegrond-wp-ede

Je kunt ons bereiken via de hoofdingang van de Christelijke Hogeschool. Bij binnenkomst rechts de trap af. Kom je met de auto of fiets? Gebruik hier de bovenstaande plaatsen voor. 

Rowen Lok, vestigingsmanager: ‘Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. We geloven dat ieder mens uniek is en daarom doen we ons best om onze kandidaten écht te leren kennen. Op die manier kunnen we goede matches maken tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. We zijn in staat om dit op een effectieve manier te doen en kunnen daardoor snel schakelen.’

De medewerkers die bij ons werken staan bekend om hun lef, enthousiasme, ondernemerschap en oog voor de ander. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom bij ons langs, wij helpen je graag.

Vacatures vestiging Ede

Even bellen met vestiging Ede?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Agnita Schroëder
Anja Habermehl
Edwin van den Berg
Maarten de Jong
Mahdi Sianaki
Rinco Bosch
Rowen Lok