Vestiging Tiel start een inloopmiddag in de kroeg:

Westerduin Personeelsbemiddeling gaat onder het genot van een borrel en bitterbal sollicitatiegesprekken voeren met werkzoekenden. Op deze manier willen de mensen van Westerduin op een laagdrempelige manier op zoek naar de juiste baan die goed past bij degene die werk zoekt.

Hendri Zuidema, vestigingsmanager in Tiel is enthousiast over de inloopmiddag. “We zien de tekorten in de logistiek oplopen en we zijn ervan overtuigd dat we mensen via Westerduin Personeelsbemiddeling echt op een plek kunnen brengen die precies bij ze past. Door een bitterbal te combineren met een sollicitatiegesprek, willen we op een laagdrempelige manier met onze uitzendkrachten meedenken”.

Voor werkzoekenden in technische en logistieke banen organiseren zij op 24 juli de Borrel Bitterbal Baan in café De Merckt. Recruiters van Westerduin staan klaar met een hapje en een drankje.

Vanaf 14:00 uur zijn werkzoekenden met interesse in de techniek en logistiek van harte welkom in De Merckt in Tiel. Laat op deze pagina weten dat je komt.

Westerduin Personeelsbemiddeling zet zich dagelijks in om mensen aan een baan te helpen. En met succes is het uitzendbureau uitgegroeid tot 7 vestigingen midden Nederland. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hendri Zuidema en Arend-Jan Noordam van vestiging Tiel. Zij zijn bereikbaar op 0344-5791 11.

Dit bericht eerder gepubliceerd op de website van Stad Tiel.