TECHNIEK

Op zoek naar een vacature in de techniek? Westerduin Personeel heeft vacatures als automonteur, airco monteur, lasser, elektromonteur en operator. Benieuwd welke technische vacature bij jou past? Bekijk snel deze pagina!

Alle vacatures techniek

huidige technische vacatures

Techniek

Wat leuk dat je interesse hebt in een vacature in de techniek. Binnen de techniek kan je veel kanten op. Zo kun je aan de slag in de installatietechniek. Dan ga je bijvoorbeeld als loodgieter aan de gang of ga je elektriciteitskabels en meterkasten plaatsen in woningen. Ben je graag onderweg? Dan is een buitendienst functie wat voor jou! In deze banen werk je vaak in de dagdienst.

Ook kan je gaan werken in een productieomgeving als storingsmonteur of als operator. Dan ben je veel aan het sleutelen aan machines. Binnen de productie hebben we ook vacatures als lasser of als CNC operator. Hierbij kan het ook zijn dat je in een ploegendienst werkt. Als je in een 2-, 3-, 4-, of 5- ploegendienst werkt dan zit er vaak ook een leuke ploegentoeslag bij. Dat betekent een hoger salaris!

Binnen de techniek heb je vacatures die een vooropleiding vragen en je hebt vacatures waarbij je die opleiding niet nodig hebt. Samen met jou zoeken we de jusite vacature die past bij jou werkervaring/vooropleiding.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij elk technisch bedrijf waar je aan de slag gaat kan je in ieder geval het volgende van ons verwachten:

  • op woensdag krijg je wekelijks je salaris gestort;
  • na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen;
  • je bouwt 8,33% vakantiegeld op en je krijgt 25 vakantiedagen op jaarbasis;
  • we gaan altijd uitgebreid met jou in gesprek. Hierbij kijken we verder dan alleen de vacature waarop je gesolliciteerd hebt. Misschien past een andere vacature ook goed en kan je zelf vergelijken wat voor jou de beste baan is;
  • zijn je oude werkschoenen kapot? Dan krijg je van ons een nieuw paar;
  • persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Heb jij een vraag over bijvoorbeeld je uren, vakantiegeld of ziekte? Dan kan je die stellen bij jouw vaste contactpersoon;
  • de gewerkte uren kun je makkelijk online naar ons sturen.

Als eerste solliciteren op techniek vacatures?

Stel snel een vacature-alert in! Via WhatsApp krijg jij dan meteen een berichtje als er een nieuwe technische vacature in jouw regio is gepaatst!

Stel een vacature-alert in!

Heb je een
vraag?

Heb ik een diploma nodig om in de techniek aan de slag te gaan?

Tegenwoordig wordt er bij veel technische vacatures gevraagd om een diploma of passende werkervaring. Mocht je geen opleiding hebben gedaan in de techniek dan kijken we naar technische vacatures waar geen opleiding bij vereist is. Voor sommige technische banen is een VCA of ander certificaat vereist. Deze kan je vaak via ons halen.

Heeft Westerduin Personeelsbemiddeling alleen Technische vacatures open staan?

Westerduin Personeel heeft naast de technische vacatures ook banen in de Productie, Bouw, Logistiek en Groen. Benieuwd naar andere banen? Bekijk alle vacatures.

Zijn de vacatures op de website alles wat jullie open hebben staan?

Veel van onze actuele vacatures staan op de website. We proberen vacatures zo snel mogelijk online te zetten als ze beschikbaar komen. Omdat dit wel soms even duurt, heeft het daarom ook zin om een open sollicitatie te sturen.