Menu

Gratis tanken!

Westerduin Personeelsbemiddeling zit sinds mei 2018 ook in Apeldoorn, aan Laan van het Omniversum 16. Dag in dag uit zetten Wim, Joost en Grianne zich in om mensen in Apeldoorn aan een passende baan te helpen. Dit doen ze met lef, enthousiasme, ondernemerschap en oog voor elkaar. Wil je meedoen met hun tankactie?

Ga via ons aan de slag!

Om via Westerduin Personeelsbemiddeling aan de slag te gaan, moet je de juiste werkmentaliteit hebben. Dit houdt in dat jij je handen uit de mouwen steekt, houdt van je vak en weet van aanpakken, maar daar krijg je ook veel voor terug. Je krijgt een baan die bij je past, het salaris dat je verdient en je hebt nauw contact met de vestiging. Dat doen we maar met één doel: jou op een plek brengen waar jij tot je recht komt.

Bij Westerduin Personeelsbemiddeling Apeldoorn hebben we nu een hele toffe actie. Als je nu aan de slag gaat via de vestiging Apeldoorn, krijg je drie maanden gratis tanken cadeau met onze tankactie. Dat betekent dat je drie maanden lang een tankpas met 80 euro erop van ons krijgt!

Hoe werkt de tankactie?

  1. Bekijk de openstaande vacatures.
  2. Heb jij de juiste werkmentaliteit? Solliciteer dan op de functie die bij je past.
  3. Mag je starten? Gefeliciteerd! Je mag nu drie maanden gratis tanken.

Wil je meer weten of langs voor een bakkie koffie? Mail apeldoorn@westerduinpersoneel.nl of bel: 055 -200 2035.

Let op: deze actie loopt tot 31 december 2018. Lees hier de voorwaarden tankactie.

Direct personeel nodig?

wij bellen u...

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.