WERKEN BIJ

Wij groeien hard en zijn op zoek naar talentvolle mensen die zin hebben om ons team te komen versterken. Wil jij aan de slag bij Westerduin Personeelsbemiddeling? Solliciteer!

Bekijk onze vacatures

Kom jij ons versterken?

Westerduin Personeelsbemiddeling vindt plezier op het werk erg belangrijk. Dat uit zich in lef, enthousiasme, ondernemerschap en oog voor elkaar. Ook bieden wij genoeg borrels en uitstapjes. Kortom: De medewerkers die bij Westerduin Personeelsbemiddeling werken, zijn trots op de cultuur, ervaren hun werk als betekenisvol en werken met een gevoel van perspectief.

Westerduin Groep

Westerduin Personeelsbemiddeling is onderdeel van Westerduin Groep. Kies je voor een baan bij Westerduin Groep, dan ben je in beweging. Het gaat daarbij om jezelf en je eigen ontwikkeling, maar zeker ook om de ander. Door samen de scherpte op te zoeken, creëer je een optimale omgeving om tot groei te komen. De medewerkers die bij Westerduin Groep werken, zijn trots op de cultuur, ervaren hun werk als betekenisvol en werken met een gevoel van perspectief. Wij bestaan omdat we vanuit waardevolle teams onze omgeving willen inspireren om in beweging te komen en daarmee te groeien, in alle opzichten.

Bekijk onze vacatures

Wat doet een Recruiter?

Wat doet een Relatiebeheerder?

Wat doet een New Business Intercedent?