Werken bij Westerduin

Interne vacatures

Westerduin Personeelsbemiddeling

Bij Westerduin Personeelsbemiddeling helpen we dagelijks mensen aan een passende baan. We richten ons hierbij vooral op bemiddeling voor banen binnen de bouw, techniek, de groensector en logistiek. Westerduin Personeelsbemiddeling is onderdeel van Westerduin Groep.

Westerduin Groep

Omdat we hard groeien, zijn we op zoek naar jonge, talentvolle mensen die zin hebben om ons team te komen versterken. Kies je voor een baan bij Westerduin Groep, dan ben je in beweging. Het gaat daarbij om jezelf en je eigen ontwikkeling, maar zeker ook om de ander. Door samen de scherpte op te zoeken, creëer je een optimale omgeving om tot groei te komen. De medewerkers die bij Westerduin Groep werken, zijn trots op de cultuur, ervaren hun werk als betekenisvol en werken met een gevoel van perspectief. Wij bestaan omdat we vanuit waardevolle teams onze omgeving willen inspireren om in beweging te komen en daarmee te groeien, in alle opzichten.

Op dit moment hebben we bij Westerduin Groep een aantal openstaande vacatures. Klik hier voor een overzicht van alle vacatures. Of neem eens een kijkje op de website van Westerduin Groep voor informatie over onze organisatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Jan Brouwer, operationeel directeur Westerduin Personeel: jan@westerduinpersoneel.nl.

Direct bij ons solliciteren?

Bekijk vacatures