Menu

Over ons

Dit jaar is een bijzonder jaar. We bestaan namelijk 10 jaar. Dankzij alle mooie opdrachten en relaties kunnen we gerust zeggen dat de tijd gevlogen is.

Op 1 juli 2006 is Westerduin Personeel gestart met een vestiging in Tiel. Na een klein half jaar is de huidige commercieel directeur Jan Brouwer aangenomen als eerste werknemer. In 2011 werd de groei van het aantal vestigingen verder ingezet. De tweede vestiging staat in Nijmegen en begin 2013 werd er een vestiging in Ede geopend. Als laatst is er in 2015 een vestiging in Nieuwegein bijgekomen. Westerduin Personeel doet niets liever dan mensen met de juiste werkmentaliteit aan een passende baan helpen. We richten ons hierbij vooral op de aanpakkers binnen de bouw-, techniek-, logistiek- en groensector.

We bestaan omdat we willen bouwen aan teams die onze uitzendkracht en klant met lef, enthousiasme en ondernemerschap helpen aan goed gekwalificeerd personeel. We doen dit met oog voor de ander en we zijn gericht op de lange termijn relatie. We zijn er trots op dat we gedreven werken binnen een positieve cultuur.
Onze klanten en uitzendkrachten merken dat!

De medewerkers van Westerduin Personeel staan graag voor je klaar om een passende baan voor je te vinden. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Westerduin Personeel is onderdeel van de Westerduin Groep.

Direct personeel nodig?

wij bellen u...

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.