Onze werkwijze

Een duidelijke werkwijze. Onderweg naar jouw nieuwe baan in 4 makkelijke stappen.

vind jou perfecte baan

Bij Westerduin Personeelsbemiddeling willen we maar één ding: jou helpen aan de perfecte baan. Met oog voor jouw wensen en ervaringen zoeken we een bedrijf die daarbij aansluit. Het mooie is, wij kennen heel veel bedrijven bij jou in de buurt! Hoe gaan wij voor jou aan de slag? In 4 makkelijke stappen:

Stap 1: het kennismakingsgesprek
We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek onder het genot van een bak koffie. Tijdens dit gesprek willen we jou leren kennen. Zowel werk gerelateerd als privé. We bespreken uiteraard de vacature waarop je hebt gesolliciteerd had, maar kijken ook verder naar andere mogelijke opties voor jou. Onze ervaren recruiters hebben veel kennis van de bedrijven uit de regio, dus wie weet kunnen we meteen gesprek voor je regelen!

Schrijf je hier in

 

Werkwijze uitzendbureau Westerduin

Stap 2: introduceren
Na het kennismakingsgesprek gaan wij jou introduceren bij onze klanten. Dit doen we aan de hand van jouw CV en motivatie. Wij bellen onze klanten en bij interesse sturen wij jouw CV door per mail. Vervolgens is het wachten op reactie. Bij een positieve reactie bellen wij jou zo snel mogelijk om een gesprek in te plannen!

Stap 3: op gesprek
Na een positieve introductie, sturen wij jou op gesprek bij de klant. Wij zorgen dat je goed voorbereid op pad gaat, en dan is het aan jou! Na het gesprek bellen we jou en het bedrijf. We bespreken dan hoe jij het gesprek ervaren hebt. Is er een klik tussen jou en het bedrijf? Passen de arbeidsvoorwaarden bij jouw wensen? Lijkt het je een plek waar je voor de lange termijn aan de slag wilt? Als dit allemaal klopt, dan gaan we door naar de laatste stap.

Werken via uitzendbureauStap 4: contract
Het tekenen van het contract met de juiste arbeidsvoorwaarden is de laatste stap. Daarna feliciteren we elkaar en ga jij aan de slag in je nieuwe baan.

 

Bekijk snel al onze vacatures!