LOGISTIEK

Op zoek naar een vacature in de logistiek? Westerduin Personeel heeft veel vacatures in het magazijn. Ga aan de slag als magazijnmedewerker, orderpicker,  heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur of op de EPT. Benieuwd welke logistieke vacature bij jou past? Bekijk snel deze pagina!

Alle logistiek vacatures

huidige logistiek vacatures

logistiek vacatures

Wat leuk dat je interesse hebt in een baan in de logistiek! Als logistiek medewerker ben je vaak aan de slag in een groot magazijn met hoge magazijnstellingen. Vaak rijden reachtrucks, heftrucks of EPT’s (Elektronische Pallet Truck) af en aan.

Er zijn in het magazijn verschillende vacatures waarop je kunt solliciteren. Zo kan je aan de slag gaan als orderpicker. Dan zoek je de juiste producten bij elkaar in het magazijn. Soms doe je dit lopend met een scanner of voice-picking systeem. Maar dit wordt ook gedaan met behulp van een EPT, reachtruck of heftruck. Als je hierop gaat rijden dan haal je vaak van te voren een certificaat. Zo weet je precies hoe je er mee moet omgaan. Ook kan het zijn dat je aan de slag gaat met het laden en lossen van vrachtwagens. Dit doe je vaak met een pompwagen of een EPT. Daarnaast kan het zijn dat je inpakwerk doet of dat je pallets aan het omstapelen bent. Ook zorg je ervoor dat het magazijn netjes blijft. Zo kan iedereen veilig zijn werk doen!

Wil je graag een hogere functie bereiken? Dan kan je bij sommige bedrijven doorgroeien naar logistiek teamleider. Soms is het ook zo dat er een vacature op kantoor vrijkomt, bijvoorbeeld als logistiek planner. Als je dat iets voor jou is dan kan je daar natuurlijk op solliciteren!

Liever niet in het magazijn aan de slag? Dan kan je in de logistiek misschien wel aan de slag als bijrijder of als koerier. Dan ben je onderweg naar verschillende klanten. Bijvoorbeeld om pakketjes of meubels te bezorgen. Als het wat zwaardere goederen zijn dan maak je vaak gebruik van een pompwagen bij het in- en uitladen.

Wisselende diensten

In de logistiek wordt er niet altijd in de dagdienst gewerkt. Soms wordt er ook gewerkt in een twee- , drie-, vier-, of zelfs vijfploegendienst. Elke soort dienst heeft eigen werktijden en werkdagen. Vind jij het geen probleem om in de nacht te werken? Dan kan je eens kijken of een vacature met minimaal drieploegen iets voor je is. Vaak zit er ook meteen een mooie ploegentoeslag bij waardoor je salaris hoger is.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij elk logistiek bedrijf waar je aan de slag gaat kan je in ieder geval het volgende van ons verwachten:

  • op woensdag krijg je wekelijks je salaris gestort;
  • na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen;
  • de certificaten die je nodig hebt krijg je van ons. Denk aan een heftruckcertificaat of reachtruckcertificaat;
  • je bouwt 8,33% vakantiegeld op en je krijgt 25 vakantiedagen op jaarbasis;
  • we gaan altijd uitgebreid met jou in gesprek. Hierbij kijken we verder dan alleen de vacature waarop je gesolliciteerd hebt. Misschien past een andere vacature ook goed en kan je zelf vergelijken wat voor jou de beste baan is;
  • zijn je oude werkschoenen kapot? Dan krijg je van ons een nieuw paar;
  • persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Heb jij een vraag over bijvoorbeeld je uren, vakantiegeld of ziekte? Dan kan je die stellen bij jouw vaste contactpersoon;
  • de gewerkte uren kun je makkelijk online naar ons sturen.

Als eerste solliciteren op logistieke vacatures?

Stel snel een vacature-alert in! Zo krijg jij via Whatsapp meteen een melding als er een nieuwe logistieke vacature bij jou in de buurt is.

Stel een vacature-alert in

veel gestelde vragen

Wat is logistiek?

Logistiek is de brede term voor alles wat met het vervoer van goederen te maken heeft. Bij Westerduin Personeel hebben we veel vacatures logistiek openstaan in het magazijn.  Dit heeft alles te maken met het laden en lossen van de pallets met goederen.

Waarom moet ik logistieke certificaten halen?

Als je op de heftruck, reachtruck of EPT aan de slag gaat dan haal je van te voren een certificaat. Dit certificaat haal je omdat je dan precies weet hoe je er mee moet omgaan. Je leert ook de basis regels van de veiligheid. Het mooie is, het certificaat betalen wij voor je! Jouw certificaat is vaak vijf tot tien jaar geldig als je hem gehaald hebt.

Heeft Westerduin Personeelsbemiddeling alleen logistieke vacatures openstaan?

Westerduin Personeelsbemiddeling heeft naast logistieke banen ook werk in de Techniek, Bouw, Productie en het Groen.

Zijn de vacatures op de website alles wat jullie open hebben staan?

Veel van onze actuele vacatures staan op de website. We proberen vacatures zo snel mogelijk online te zetten als ze beschikbaar komen. Omdat dit soms wel even duurt, heeft het daarom ook zin om een open sollicitatie te sturen.

Banen in de buurt