PRODUCTIE

Op zoek naar een vacature in de productie? Westerduin Personeel heeft vacatures als productiemedewerker, operator en assemblagemedewerker. Benieuwd welke productievacature bij jou past? Bekijk snel deze pagina!

Alle productie vacatures

huidige productie vacatures

werken in de productie

Wat leuk dat je interesse hebt in een baan in de productie! Als productiemedewerker ben je vaak aan de slag in een grote productiehal. In deze hal staan verschillende machines waar een product mee gemaakt wordt. Bij jouw baan horen verschillende taken. Je bent bezig met het maken van producten. Soms is dit met de hand maar gebeurd ook machinaal aan de lijn. Je houdt de machine in de gaten en je doet inpakwerk. Ook zorg je ervoor dat de werkvloer schoon blijft. Is er een storing? Dan schakel je vaak de Technische Dienst in of je collega operators.

Wil je graag meer leren? Bij sommige bedrijven kan je proces operator worden. Dan kan je vaak ook zelf kleine storingen gaan oplossen of onderhoud uitvoeren. Daar komt vaak wat sleutelwerk bij kijken! Voor op de lange termijn kan je expert worden in de productiehal. Misschien kan je dan zelfs via het bedrijf waar je werkt wel je Vapro diploma’s. Zie jij ook toekomst in de productie?

Wisselende diensten

In de productie wordt er vaak in de dagdienst gewerkt. Soms wordt er ook gewerkt in een twee- , drie-, vier-, of zelfs vijfploegendienst. Elke soort dienst heeft eigen werktijden en werkdagen. Vind jij het geen probleem om in de nacht te werken? Dan kan je eens kijken of een vacature met minimaal drieploegen iets voor je is. Vaak zit er ook meteen een mooie ploegentoeslag bij waardoor je meer salaris krijgt.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij elk productiebedrijf waar je aan de slag gaat kan je in ieder geval het volgende van ons verwachten:

  • op woensdag krijg je wekelijks je salaris gestort;
  • na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen;
  • je bouwt 8,33% vakantiegeld op en je krijgt 25 vakantiedagen op jaarbasis;
  • we gaan altijd uitgebreid met jou in gesprek. Hierbij kijken we verder dan alleen de vacature waarop je gesolliciteerd hebt. Misschien past een andere vacature ook goed en kan je zelf vergelijken wat voor jou de beste baan is;
  • zijn je oude werkschoenen kapot? Dan krijg je van ons een nieuw paar;
  • persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Heb jij een vraag over bijvoorbeeld je uren, vakantiegeld of ziekte? Dan kan je die stellen bij jouw vaste contactpersoon;
  • de gewerkte uren kun je makkelijk online naar ons sturen.

Ga direct naar alle productievacatures:

Alle productie vacatures

Als eerste solliciteren op productie vacatures?

Stel een vacature-alert in en ontvang bij elke nieuwe vacature in de productie een melding via WhatsApp.

Stel een vacature-alert in!

Veel gestelde vragen

Wat is een Vapro opleiding?

Met een Vapro opleiding word jij opgeleid tot vakman achter de productiemachine. Na Vapro Basis kun je ook Vapro A, B en C halen.

Heeft Westerduin Personeelsbemiddeling alleen Productie vacatures open staan?

Westerduin Personeelsbemiddeling is naast de productie ook gespecialiseerd in banen in de Techniek, Bouw, Logistiek en Groen. Benieuwd naar andere banen? Bekijk alle vacatures.

Zijn de vacatures op de website alles wat jullie open hebben staan?

Veel van onze actuele vacatures staan op de website. We proberen vacatures zo snel mogelijk online te zetten als ze beschikbaar komen. Omdat dit soms wel even duurt, heeft het daarom ook zin om een open sollicitatie te sturen.