GROEN

Jij bent vast geen binnen mens. Handen uit de mouwen en aan de slag. Snoeien, bosmaaien, hovenierswerk. Wij regelen jouw baan in het groen.

Alle vacatures groen

Werken in het groen

Werken in het groen

Kom werken in het groen! Voor iedereen die niet binnen maar buiten wil werken en de handen uit de mouwen wil steken. De komende maanden hebben we weer veel werk in de buitenlucht. Na de winter worden de tuinen en groene zones weer mooi gemaakt. Daar hebben we aanpakkers voor nodig.

Kom buiten werken

Ben jij het binnen werken of binnen zitten zat? Kom dan werken als medewerker groenvoorziening of (leerling) hovenier. Snoeien, gras maaien, bosmaaien en tuinonderhoud. Allemaal werk waar je blij van wordt. En wij hebben de banen! Ervaring is niet perse nodig, als je maar gemotiveerd bent en het leuk vindt om de hele dag buiten te werken.

Wil jij…

  • buiten aan het werk?
  • je handen uit de mouwen steken?
  • werken met goed gereedschap?
  • een prima salaris verdienen.

Met plezier naar je werk

Dat je met een lach naar je werk gaat, staat bij ons centraal. Ja, dat zegt iedereen. Maar echt, wij vinden het belangrijk dat jij het goed naar je zin hebt en met plezier naar je werk gaat. Lukt het even een dagje niet? Dan helpen wij je weer op weg. Bij Westerduin Personeelsbemiddeling krijg je persoonlijke aandacht en de juiste begeleiding.