Uitzenden en detacheren

Uitzenden is maximale flexibiliteit zonder risico’s. Dit scheelt u tijd en maakt uw organisatie flexibeler. Detacheren is flexibiliteit, maar dan met grote zekerheid. De medewerker staat dan namelijk onder contract bij Westerduin Personeelsbemiddeling en kan dus niet zomaar opstappen.

Uitzenden: Maximale flexibiliteit zonder risico’s

Ondernemers doen om uiteenlopende redenen een beroep op uitzendkrachten. Bijvoorbeeld voor het opvangen van pieken in het werk, voor het opvangen van ziekteverzuim, bij het zoeken naar vaste medewerkers of voor het uitsluiten van risico’s. In al deze gevallen leent het uitzendbureau personeel aan u uit en is dan ook formeel werkgever voor de duur van de overeenkomst. Dat scheelt u tijd en maakt uw organisatie flexibeler.

Zo stelt u de periode van inlenen zelf vast. Uiteraard is achteraf verlengen altijd mogelijk. U betaalt alleen de gewerkte uren. Er is geen sprake van improductieve uren. Is de medewerker op vakantie, ziek of naar de tandarts dan betaalt u ook niet. Verder geldt er nagenoeg geen opzegtermijn. Meer flexibiliteit kunt u zich als werkgever niet wensen. Iedere week ontvangt u netjes een factuur met de werkelijk gewerkte uren van de vorige week. Eenvoudig en overzichtelijk.

Detacheren: Flexibiliteit met grote zekerheid

Detachering is een vorm van uitlening van medewerkers. Detacheren onderscheidt zich van uitzenden door de grote zekerheid die het met zich mee brengt voor zowel u, als voor de gedetacheerde. Doordat de ingeleende medewerker bij ons in dienst is, weet u precies voor welke periode u over de tijdelijke kracht kunt beschikken. Omdat gedetacheerde krachten maximaal inzetbaar moeten blijven, investeren wij voortdurend in opleiding en scholing.

Detachering kan aan een vaste termijn gebonden zijn, maar ook aan een specifiek project. Verlengen van de overeenkomst is uiteraard altijd mogelijk. De medewerker staat onder contract bij Westerduin Personeelsbemiddeling en kan dus niet zomaar opstappen. Er geldt ook hier dat Westerduin Personeelsbemiddeling werkgever is en verantwoordelijk is voor de loonadministratie, afdrachten, premies, gehele personeelsadministratie en de ziekterisico’s.

Direct personeel nodig?
wij bellen u...

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.