CORONA

Het Corona virus treft ons allemaal. Veel werk staat stil, maar ook héél veel bedrijven hebben jouw hulp hard nodig. Help Nederland draaiende te houden. Bekijk onderste vacatures om te zien waar jij van betekenis kunt zijn. Heb je vragen over Covid-19 en wat dit voor jouw werksituatie betekent?
Bel 0347-238080.

Nieuws & updates

31 maart | Solliciteren in Coronatijd!

Update Helaas is het niet volgens de richtlijnen van het RIVM om nu face-to-face af te spreken. Maar tegenwoordig betekent dat niet perse dat we elkaar ook niet hoeven te zien!

Aan ons is de taak een baan te vinden dat het best bij jou past. Daarom vinden we het fijn om te weten wie je bent. Jij bent voor ons meer dan alleen een CV. En daarom nemen we graag de tijd om met je af te spreken. Helaas moet dat even op een andere manier; videobellen.

Bekijk hoe we dat doen

 

18 maart | Update m.b.t. regelingen overheid

Op dit moment worden er door de overheid verschillende regelingen in het leven geroepen voor het bedrijfsleven en haar medewerkers. Vertrouw erop dat wij als uitzendbureau er alles aan doen om maximaal gebruik te maken van de faciliteiten die de overheid biedt. Als we weten wat dat concreet voor jou betekent, geven we jou hierover een update via onze kanalen of nemen we persoonlijk contact met je op.
Heb je nog vragen? Bel gerust het Coronateam via 0347-238080.

16 maart

Het Corona virus treft ons allemaal. Veel werk staat stil, maar ook héél veel bedrijven hebben jouw hulp hard nodig. Onze vestigingen blijven open! Natuurlijk staan onze mensen voor je klaar om met je mee te denken over hoe jij Nederland draaiende kan houden. Vanwege de hygiëneregels doen we dit via telefoon, video en skype. Zit je thuis en wil je aan de bak? Bel onze vestigingen (klik op onderstaande link). We hebben genoeg werk!

Heb je vragen over Corona en wat dit voor jouw werksituatie betekent? Voor onze klanten geldt natuurlijk hetzelfde. We beantwoorden ook heel graag al uw vragen over het virus Covid-19.
Neem contact op met ons Coronateam via: 0347-238080.

PLEKKEN WAAR JIJ NÚ VAN BETEKENIS KUNT ZIJN:

Heftruckchauffeur

VEENENDAAL 40+ uur Fulltime
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Goederenontvangst

Ede 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Orderpicker

VEENENDAAL 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Productiemedewerker

Tiel 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Groenmedewerker

Geldermalsen 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker Tiel

Tiel 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Orderpicker

Ede 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Reachtruckchauffeur

Ede 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

Vianen 38 uur Fulltime
Bekijk vacature