CORONA

Heb je vragen over Covid-19 en wat dit voor jouw werksituatie betekent? Bel 0347-238080.

Nieuws & updates

15 juni | Corona en vakantie

De vakantie staat voor de deur en wellicht heb jij ook al vakantieplannen. We verwachten dat je je ook tijdens de vakantie houdt aan de richtlijnen van de Rijksoverheid.

vakantie

Het advies van Rijksoverheid is: Reis alleen naar landen met een groen of geel reisadvies. Ga je toch naar het buitenland, dan kun je op de website van de Rijksoverheid controleren of je na een vakantie in een oranje of rood land in quarantaine moet. Je werkgever is niet verplicht om je loon door te betalen tijdens je quarantaine. Je kan zelf vrije dagen opnemen of aangeven dat je niet kan werken en dus onbetaald thuis zit. Geen werk = geen loon.

Ook kan het zijn dat de situatie in een land verandert en hierdoor ook het reisadvies. Als je komt vast te zitten of in quarantaine moet dan geldt dezelfde regel: Je kan zelf vrije dagen opnemen of aangeven dat je niet kan werken en dus onbetaald thuis zit. Geen werk = geen loon.

Kortom: Reizen is op eigen verantwoordelijkheid!

Alle informatie over reizen vind je hier.

Wij wensen jou een fijne vakantie toe!

31 maart | Solliciteren in Coronatijd!

Update Helaas is het niet volgens de richtlijnen van het RIVM om nu face-to-face af te spreken. Maar tegenwoordig betekent dat niet perse dat we elkaar ook niet hoeven te zien!

Aan ons is de taak een baan te vinden dat het best bij jou past. Daarom vinden we het fijn om te weten wie je bent. Jij bent voor ons meer dan alleen een CV. En daarom nemen we graag de tijd om met je af te spreken. Helaas moet dat even op een andere manier; videobellen.

Bekijk hoe we dat doen