Recruitment Campagnes

Vergroot de online zichtbaarheid van uw vacature op Facebook en Instagram

 

Vind uw nieuwe werknemer

Vind uw nieuwe werknemer in 4 Stappen

Geef uw vacature de aandacht die het verdient! Vergroot uw online zichtbaarheid en vergroot daarmee uw kansen op het vinden van de juiste medewerker! Wij helpen u daarbij middels een campagne op Facebook en Instagram. Dit kan al binnen een week geregeld zijn! Hoe we dat doen? In vier eenvoudige stappen:

Doelgroep bepalen social media

Stap 1: Doelgroep bepaling
Voor het adverteren op Facebook en Instagram kan je heel specifieke doelgroepen aanspreken. Bijvoorbeeld ‘mannen en vrouwen tussen de 25 en 65, ‘houdt van wielrennen’, of woonachtig in een straal van 20 kilometer rond Utrecht. Er is heel veel mogelijk! Samen met u bepalen we welke doelgroep interessant kan zijn voor uw bedrijf. Daarbij is het waardevol om verschillende interesse gebieden te testen tegenover elkaar. Bijvoorbeeld ‘wielersport’ en ‘voetbal’. Per doelgroep stel je de grootte ervan in, een budget voor de campagne en een looptijd. Een minimum grootte van de doelgroep is 20.000 personen.

Stap 2: Resultaten monitoren
Tijdens deze stap houden we dagelijks goed in de gaten wat de prestaties zijn van de advertenties. Zijn de resultaten als verwacht? Of moeten we ergens bijschaven?

Stap 3: Kandidaten (leads) beoordelen
De kandidaten(leads) die reageren op de campagne worden dagelijks behandeld door de recruiter. Dit gebeurt op dezelfde manier als reguliere sollicitaties.

Stap 4: Kandidaat bij u op gesprek
Zitten er goede kandidaten tussen? Dan zullen we een gesprek inplannen bij u. Na afloop van de campagne sturen we een overzicht van de prestaties van de campagne, hoeveel intakes het opgeleverd heeft.

Kosten en service

De kosten voor de marketingcampagne vallen buiten de gebruikelijke wervingskosten die wij normaal gesproken maken. Het is voor u als klant dan ook altijd een extra optie die wij aanbieden bovenop de service die u van ons gewend bent en wordt apart gefactureerd. Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

  • Kandidaten die reageren op de lead-campagne en door Westerduin Personeelsbemiddeling geschikt worden bevonden voor de vacature van de opdrachtgever, worden uitsluitend voorgesteld aan de opdrachtgever. Mocht de opdrachtgever de kandidaat om welke reden dan ook afwijzen, dan mag Westerduin Personeelsbemiddeling deze kandidaat elders bemiddelen.
  • Mocht blijken uit de beoordeling gedaan door Westerduin Personeelsbemiddeling dat de kandidaat niet past binnen het bedrijf van de opdrachtgever, dan heeft Westerduin Personeelsbemiddeling het recht om deze kandidaat te matchen met andere openstaande vacatures binnen andere bedrijven.

Recruitment campagne

Veel gestelde vragen

Krijg ik als klant inzicht in wie er gereageerd heeft?

De geschikte kandidaten vanuit de lead-campagne stellen wij middels een CV aan u voor. U heeft dan de keuze om de kandidaat wel of niet op gesprek uit te nodigen.

Wat als de campagne geen resultaat oplevert?

Dat kan gebeuren, online is het lastig garanties te geven. We analyseren samen de campagne en nemen de inzichten over de aangesproken doelgroep mee.

Krijg ik na afloop van de campagne inzicht in de resultaten?

Ja, na afloop sturen wij een rapportage met het bereik, het aantal leads en welke opvolging deze leads gekregen hebben.

Wat zijn de vervolgstappen bij een geschikte kandidaat?

Wij leveren dezelfde service zoals u altijd van ons gewend bent. Een startende kandidaat doorloopt dezelfde procedure zoals u van ons gewend bent.

Kan ik zelf beeldmateriaal aandragen?

Dat kan zeker! Hierin kunnen wij advies geven waar de foto’s aan moeten voldoen zodat de advertentie aansprekend is voor de doelgroep.