Bureaufuncties

Op zoek naar een vacature op kantoor? Westerduin Next heeft veel uiteenlopende kantoorfuncties. Benieuwd welke kantoorbaan bij jou past? Bekijk snel deze pagina!

Alle bureaufuncties

huidige functies op kantoor

Kantoorbanen

“Zonder kantoor loopt de business niet door”. Hierom maken we ons bij Westerduin ook hard voor een goede bemiddeling in kantoorfuncties. Deze functies zijn te vinden binnen alle sectoren waarin wij actief zijn. Denk hierbij aan de techniek, bouw, logistiek, het groen en de financieel administratieve sector.

Binnen bureaufuncties bij Westerduin kan je denken aan veel verschillende functies. Zo kan je bijvoorbeeld als internationaal logistiek planner binnen het koeltransport aan de slag.  Of ben je als supply chain officer bij een industriële bakkerij verantwoordelijk voor de inkoop van de ingrediënten. Ga je toch liever in de techniek aan de slag dan teken jij binnenkort misschien wel  3-D tekeningen voor de meest luxueuze zwembaden als technisch tekenaar. Of bewaak jij het proces bij de bouw van jachten als werkvoorbereider. Werk je toch liever to do lijstjes af en ben je super georganiseerd? Dan hebben we bij Westerduin genoeg functies openstaan binnen de (financiële) administratie. Je ziet het, bij ons kan je alle kanten op.

Net dat beetje extra

Ga je via Westerduin aan de slag met een bureaufunctie dan kan het zomaar zijn dat je in je nieuwe functie het een en ander moet bijleren. Als Westerduin denken en betalen we graag mee met opleidingen en trainingen die eraan bijdragen dat jij onmisbaar wordt voor onze klant. Denk bijvoorbeeld aan een bijspijkercursus voor Autocad, de avondcursus ‘Planner Wegtransport’ of een cursus ‘Werkvoorbereider Installatietechniek’.

Wat kan je van ons verwachten

Ga je via ons aan de slag achter een bureau, dan kan je van ons in ieder geval het volgende verwachten:

  • Een wekelijkse of 4-wekelijkse uitbetaling mocht je via Westerduin gedetacheerd worden.
  • Direct een contract bij de werkgever als dit past bij de wensen van onze klant.
  • We gaan altijd voor de beste uitkomst voor jou als onze werknemer.
  • Een persoonlijke begeleiding. Wij zijn namelijk in goed contact met onze klant en weten dus waar we op moeten letten om jou nieuwe werkplek tot een succes te maken.

Als eerste solliciteren op nieuwe vacatures?

Stel snel een vacature-alert in! Zo krijg jij via Whatsapp meteen een melding als er een vacature op kantoor bij jou in de buurt is.

Stel een vacature-alert in

veel gestelde vragen

Zijn de vacatures op de website alles wat jullie open hebben staan?

Veel van onze actuele vacatures staan op de website. We proberen vacatures zo snel mogelijk online te zetten als ze beschikbaar komen. Omdat dit soms wel even duurt, heeft het daarom ook zin om een open sollicitatie te sturen.