BOUW

Aan de slag in de bouw? Westerduin Personeel heeft vacatures als timmerman, isolatiemonteur, bouwvakker, werkvoorbereider of schilder. Benieuwd welke vacature in de bouw bij jou past? Bekijk snel deze pagina!

Alle bouw vacatures

 

vacatures bouw

Leerling Isolatiemonteur

Apeldoorn 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Dakdekker zonder ervaring

Hardinxveld-Giessendam 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Werkvoorbereider

NIEUWEGEIN 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

Kelderbouwer

Lunteren 40 uur Fulltime
Bekijk vacature

aan de slag in de bouw

Handen uit de mouwen! Op de bouw zoeken we aanpakkers. Op de bouw is veel verschillende werk te doen. Zo kun je aan de slag op de nieuwbouw of in de renovatie. Op de bouwplaats, of je gaat bij klanten thuis iets opknappen. In de bouw ga je vroeg van huis weg en is het werk vaak afwisselend. Ook werk je meestal in de buitenlucht. Wil jij graag timmeren, dakdekken, isoleren, installeren, kabels leggen, straten, een hijskraan besturen of als grondwerker aan de slag? Er is bij Westerduin Personeel veel mogelijk.

Op de bouw heb je eigenlijk altijd een VCA nodig. Dit is een veiligheidscertificaat waarmee je de bouwplaats op mag. Het doen van een VCA-cursus duurt een dag. Aan het eind van de dag heb je een toets. Als je die haalt dan is dit certificaat voor tien jaar geldig. Het mooie is, het kost je alleen wat tijd. Wij betalen het certificaat voor jou.

Liever op kantoor aan de slag? Wij kunnen je ook helpen aan een baan als werkvoorbereider of als projectleider. In deze functies heb je veel contact met aannemers, architecten en maak je ontwerpen op de computer. Ook zorg je ervoor dat de juiste materialen op de bouwplaats aanwezig zijn. Daarnaast bewaak je de planning van het project.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij elk bedrijf in de bouw waar je aan de slag gaat kan je in ieder geval het volgende van ons verwachten:

  • op woensdag krijg je wekelijks je salaris gestort;
  • na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen;
  • je haalt jouw VCA op onze kosten;
  • je bouwt 8,33% vakantiegeld op en je krijgt 25 vakantiedagen op jaarbasis;
  • we gaan altijd uitgebreid met jou in gesprek. Hierbij kijken we verder dan alleen de vacature waarop je gesolliciteerd hebt. Misschien past een andere vacature ook goed en kan je zelf vergelijken wat voor jou de beste baan is;
  • zijn je oude werkschoenen kapot? Dan krijg je van ons een nieuw paar;
  • persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Heb jij een vraag over bijvoorbeeld je uren, vakantiegeld of ziekte? Dan kan je die stellen bij jouw vaste contactpersoon;
  • de gewerkte uren kun je makkelijk online naar ons sturen.

Als eerste solliciteren op nieuwe vacatures in de bouw?

Stel snel een vacature-alert in! Via WhatsApp krijg je een bericht als er in jouw regio een nieuwe vacature in de bouw is geplaatst. Zo ben jij er als eerste bij!

Stel een vacature-alert in!

veel gestelde vragen

Hoe haal ik mijn VCA cursus?

Deze cursus haal je via ons, samen met jou plannen we een afspraak in bij een cursuscentrum. Na afronden van de cursus ontvang je jouw certificaat. Deze is tien jaar geldig. Wij nemen de kosten op onze rekening.

Heeft Westerduin Personeel alleen vacatures in de bouw openstaan?

Westerduin Personeelsbemiddeling heeft naast banen in de bouw ook werk in de Techniek, Logistiek, Productie en het Groen.

Zijn de vacatures op de website alles wat jullie open hebben staan?

Veel van onze actuele vacatures staan op de website. We proberen vacatures zo snel mogelijk online te zetten als ze beschikbaar komen. Omdat dit wel soms even duurt, heeft het daarom ook zin om een open sollicitatie te sturen.