WERKEN IN DE BOUW

Wil jij werken in de bouw? Westerduin Personeel heeft vacatures als timmerman, isolatiemonteur, bouwvakker, werkvoorbereider of schilder. Benieuwd welke vacature in de bouw bij jou past? Bekijk snel deze pagina!

Alle bouw vacatures

vacatures bouw

werken in de bouw

Werk in de bouw 

Ben jij een echte aanpakker en houd jij niet van elke dag hetzelfde doen? Steek dan je handen uit de mouwen en ga aan de slag in de bouw! Westerduin heeft een ruim aanbod aan vacatures in de bouw. Tussen die vacatures vind jij vast de baan die bij je past! In de bouw ben je op verschillende plekken actief. Zo werk je op de bouwplaats, maar ook bij mensen thuis. Zo is geen dag hetzelfde en kan jij doen wat je het liefst doet: werken met je handen! Wat ook leuk is aan werken in de bouw, is dat je enorm veel kan leren. Je kan namelijk ingezet worden bij verschillende projecten. Bij het ene project ga je als Grondwerker aan de slag, bij het andere project als Timmerman en wie weet ga je nog wel dakdekken! Oftewel, in de bouw ben je lekker bezig met je handen en kan je veel leren. Wist je trouwens dat Westerduin ook vacatures in de bouw biedt voor verschillende kantoorfuncties? Zo kan je werken als Werkvoorbereider of Projectleider in de bouw. Bekijk snel welke vacatures in de bouw openstaan! 

 

Werkzaamheden in de bouw 

In de bouwsector zijn heel veel verschillende vacatures te vinden en dus ook veel verschillende werkzaamheden te noemen. Bij bijna alle vacatures in de bouw die Westerduin biedt, ga je vroeg van huis weg. Dit zorgt er wel voor dat je de avonden vrij bent, dus dat is fijn! Ook is het bij bijna alle vacatures in de bouw zo dat je in de buitenlucht werkt. De meeste projecten vinden namelijk plaats in de buitenlucht. Zoals gezegd, zijn de mogelijkheden in de bouw heel uitgebreid. Je kan, bijvoorbeeld, gaan dakdekken, timmeren of als grondwerker aan de slag. Daarnaast kan je aan de slag gaan met isolaties, installaties, straten, het besturen van een hijskraan en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De vacatures in de bouw bieden jou dus genoeg mogelijkheden om lekker aan het werk te gaan met verschillende gereedschappen en machines.  

 

Bedrijven in de bouw 

Door heel Nederland zijn veel bouwbedrijven te vinden met openstaande vacatures in de bouw. Van Veenendaal tot Gorinchem, van Apeldoorn tot Den Bosch, bouwbedrijven met openstaande vacatures zijn er in overvloed! Al deze bedrijven zijn hard op zoek naar nieuwe collega’s om de vacature in te vullen. Dit zijn bedrijven die heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Ook krijgen deze bedrijven regelmatig mooie klussen om te doen. Daar kan jij onderdeel van zijn! In sommige gevallen bieden de werkgevers jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door, bijvoorbeeld, mee te kijken bij een ander vakgebied of een cursus te doen. Zo haal jij het beste uit jezelf, terwijl je datgene doet wat je leuk vindt: werken in de bouw. 

 

Ben ik geschikt voor de bouw? 

De vacatures in de bouw zijn niet voor luie mensen bedoeld, integendeel! Werken in de bouw vraagt veel inspanning en doorzettingsvermogen. Gelukkig steek jij graag je handen uit de mouwen, dus dat moet helemaal goed komen! Ook moet je het niet erg vinden om lange dagen te werken, vroeg op te staan en in de buitenlucht aan de slag te gaan. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij een mooie aanwinst voor de bouwsector! Reageer snel op een van de vacatures of vraag ons om hulp bij het vinden van de juiste vacature voor jou. We helpen je graag! Verder moet je eigenlijk voor elke vacature in de bouw in het bezit zijn van een VCA certificaat. Dit is een veiligheidscertificaat waarmee je de bouwplaats op mag. Heb je dit certificaat nog niet? Dan bieden wij jou een dagcursus om deze alsnog te behalen. Op onze kosten. Dat is toch even mooi meegenomen?! 

 

Werken via Westerduin 

De perfecte vacature in de bouw vinden via Westerduin is de beste keuze die je kan maken. Werken via Westerduin biedt jou namelijk de volgende voordelen: 

  • We hebben veel kennis over de beroepsgroepen, dus ook over de bouwsector; 
  • We zoeken de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en kwaliteiten;
  • We hebben een breed en divers aanbod aan vacatures in de bouw; 
  • We bouwen relaties op met onze klanten. Dit biedt jou mooie kansen en mogelijkheden voor de lange termijn. 

Schrijf je in en ontdek zelf de voordelen van werken via Westerduin! 

Als eerste solliciteren op nieuwe vacatures in de bouw?

Stel snel een vacature-alert in! Via WhatsApp krijg je een bericht als er in jouw regio een nieuwe vacature in de bouw is geplaatst. Zo ben jij er als eerste bij!

Stel een vacature-alert in!

veel gestelde vragen

Hoe haal ik mijn VCA cursus?

Deze cursus haal je via ons, samen met jou plannen we een afspraak in bij een cursuscentrum. Na afronden van de cursus ontvang je jouw certificaat. Deze is tien jaar geldig. Wij nemen de kosten op onze rekening.

Heeft Westerduin Personeel alleen vacatures in de bouw openstaan?

Westerduin Personeelsbemiddeling heeft naast banen in de bouw ook werk in de Techniek, Logistiek, Productie en het Groen.

Zijn de vacatures op de website alles wat jullie open hebben staan?

Veel van onze actuele vacatures staan op de website. We proberen vacatures zo snel mogelijk online te zetten als ze beschikbaar komen. Omdat dit wel soms even duurt, heeft het daarom ook zin om een open sollicitatie te sturen.