Menu

Nieuwsbericht

‘Ik heb nooit een betere werkgever gehad.’

15-03-2018

Aaron Kapp (49) behoort tot een van de eerste uitzendkrachten bij Westerduin Personeel en hij is nog altijd lovend en enthousiast over wat zij in de afgelopen jaren voor hem hebben gedaan. ‘Banen komen en gaan, maar de relatie is er nog steeds.’

‘Ik herinner me nog het allereerste gesprek bij, Westerduin Personeel. ‘Het bedrijf zat toen in de opstartfase”,’ blikt Aaron terug, die destijds op zoek was naar een geschikte baan. ‘Het viel het me meteen op dat de mensen van Westerduin Personeel echt interesse hadden in míj. Zo anders dan andere uitzendbureaus waarvoor ik had gewerkt. Daar keken ze niet naar wie ik was en naar mijn passie. Bij Westerduin Personeel deden ze wel.’

Luisterend oor

Kort na dit gesprek kon Aaron aan de slag als orderpicker bij Kebo, een groothandel in tegels en sanitair. Aaron: ‘Ik heb hier tonnen aan gewicht getild, het was een zware baan. Per dag at ik zo’n veertien boterhammen, maar ik viel alleen maar af.’

In die tijd had Aaron regelmatig gesprekken met de mensen van Westerduin Personeel. Ook over de moeilijkheden die hij op zijn werk ondervond. Toen hij problemen kreeg met zijn heup, moest hij stoppen. ‘Altijd kon ik terecht bij Westerduin Personeel; er werd naar me geluisterd en ik kreeg kansen en tijd. Daar ben ik hun zo dankbaar voor.

Soms vragen mensen hoe het met je gaat, maar geven ze je geen tijd om je verhaal te vertellen, terwijl het misschien helemaal niet zo goed gaat met je. Als mensen bij Westerduin Personeel me vroegen hoe het met me ging, wilden ze dat ook écht weten. Ik heb nooit een betere werkgever gehad. Het gaat hun niet alleen om die baan, maar om relatie, om de mens.’

Al snel kon Aaron ergens anders terecht. Bij transportbedrijf Simon Loos kreeg hij een aanstelling als heftruckchauffeur en die baan paste goed bij hem. ‘Hier heb ik een hele goede tijd gehad, ook wat betreft de collega’s. Mijn leidinggevende was goed in wat hij deed en motiveerde me met zijn positieve instelling. Ik kon mezelf zijn.’

Altijd contact

‘Inmiddels is acht jaar geleden dat ik werkte voor Westerduin Personeel,’ zegt Aaron. ‘Het klinkt misschien raar, maar mensen van Westerduin Personeel zijn als broers voor me. Als ik niet lekker in mijn vel zit en het even niet zie zitten, helpen ze. Zelfs nu nog. En dat doen ze niet alleen voor mij – op deze wijze staan ze ook voor anderen klaar, dat weet ik zeker. We hebben altijd contact gehouden.’

Op de juiste plek

Aaron is louter positief over Westerduin Personeel. ‘Op kantoor heerste altijd een goede sfeer: vol liefde, openheid en eerlijkheid. Ik raad werkzoekenden vaak aan om contact op te nemen met Westerduin Personeel, omdat zij niet kijken wat een werknemer voor hen kan doen, maar wat zij kunnen betekenen voor de werknemer. Het is hun doel mensen op de juiste plek te krijgen. En dat lukt hun.’