Menu

Nieuwsbericht

Teamplast heeft de samenwerking met Westerduin weer met 2 jaar verlengd

01-09-2017

Teamplast heeft de samenwerking met Westerduin Personeel weer met 2 jaar verlengd. Een mooi moment om bij stil te staan.

“Uitval door ziekte overvalt je. Soms is er maar een paar uur de tijd om vervanging te vinden. Onze contactpersoon bij Westerduin haalt op zo’n moment alles uit de kast om ons zo snel en goed mogelijk te bedienen”, vertelt Priscilla Koning, HR Manager bij Teamplast. “Het is fijn om te werken met een partij die hierin meester is. Een partij die een grote pool aan goede mensen heeft waaruit we kunnen putten.”

Teamplast is een productiebedrijf gespecialiseerd in kunststof verpakkingen. Het bedrijf levert 100% maatwerk aan haar klanten: ieder ontwerp is uniek en klantspecifiek. Ze zijn serieus op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat je terug ziet op verschillende plekken binnen het bedrijf. Zo is er al sinds 2006 een afdeling voor mensen die via de sociale werkplaats een zinvolle dagbesteding hebben gevonden bij Teamplast.

Weinig verloop waardoor samenwerking goed tot stand komt

Een vast team aan medewerkers zorgt er in ploegendiensten voor dat de machines 24 uur per dag draaien. Daarnaast lopen er altijd flexibele krachten rond via Westerduin. Recent heeft Teamplast besloten de bestaande samenwerking met Westerduin te verlengen. Priscilla vertelt hierover: “Bij Teamplast hechten we waarde aan een partnerschap waarin je echt samen op zoek gaat naar oplossingen. Doordat er bij Westerduin weinig personeelsverloop is, hebben we altijd dezelfde contactpersoon die ons bedrijf van binnen kent, die met ons meedenkt.”

Samen hard werken en evalueren om te verbeteren

In de vakantieperiode verloopt de personeelsbezetting bij Teamplast soms grillig. Ook kunnen er altijd mensen uitvallen door ziekte. Westerduin helpt de gaten in de planning te vullen. Nu de markt weer aantrekt is dit merkbaar in de beschikbaarheid van flexibele krachten; die loopt terug. Waar het voorheen geen probleem was om mensen te vinden, moesten ze deze vakantieperiode harder werken om goede krachten te vinden. Priscilla: “Westerduin pakt zoiets meteen en serieus op. Ze staan te allen tijde voor ons klaar. Aan het einde van de vakantieperiode blikken we terug: wat ging goed en wat kan volgend jaar beter? We doen dat echt met elkaar. Een heel mooie manier om samen te werken.”